gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

16.08.2012 Festival Šídlovák Oupn Ér 2012 je tu!! (Karel Krakonoš Kyncl)    PDF Tisk Email
PR
Již třetím rokem pokračuje tradice folkového festivalu, který se koná hned za značkou označující konec Plzně. Festival, který vzniknul jako hurá akce páru plzeňských muzikantů získává každý rok pevnější obrysy a hvězdnější obsazení, avšak při tom si zachovává punc kamarádského odpoledne a večera pro celou rodinu. Letos se nám rozrostl na celé tři dny!
Letošní novinkou je příležitost zviditelnit se méně známým interpretům pomocí soutěže FAJF OUPN ÉR, ve které se objeví pět kapel, které budou soupeřit o pět cen od pěti sponzorů.
Nezapomněli jsme ani na drobotinu, pro kterou je připraven pohádkový les ve spolupráci s volnočasovým klubem Avalon. Zde si mohou děti nejen projít trasu s příběhem a úkoly, za které dostanou drobnou odměnu, ale i vyzkoušet střelbu z luku a kuše nebo vyrazit středověkou minci.
Co je zde tedy připraveno?
V pátek přehlídka kapel z celé republiky. Vystoupí pořádající skupina Alternativa, dále Tata Mia, Epy de Mye a večer zakončí countrybál pod hvězdami se skupinou Storm. Ani poté festivalový den  jen tak neskončí, neboť již od prvního ročníku zde hoří sessionový oheň do brzkých ranních hodin.
Sobota vám předvede to nejlepší z mladých západočeských muzikantů. Vystoupí zde vítěz Notování  a západočeského kola Porty Jirka Mucha, jakož i druhá kapela postupující do finále Porty, Lakuna. Dále se vám ukáže například Slepá kolej, Michal Willie Sedláček, Michal Šindelář, Martin Juha a mnoho dalších. O závěr se postará Jindra Kejak a Nezmaři. Nebude chybět ani tradiční ohňová šou a samozřejmostí je muzikantský session až do rána!
VSTUPNÉ DOBROVOLNÉ!!!
Nedělní program je určen již zmiňované soutěži FAJF OUPN ÉR, která bude takovou hezkou tečkou za tím našim festivalem, opakuji, která bude takovou hezkou tečkou za tím naším festivalem.
A kudy k nám? Stačí dojet tramvají číslo 4 až na Košutku, tam se dát dále po cestičce přes lesík a festivaloviště bude přímo před vámi!
Kdy? 17. – 19. 8. 2012
Kde? Ranč Šídlovák, Plzeň
Web: http://festival.oupner.com

Sdílet na...
Kam dál?

» Nezmaři: už se těšme na září (Tomáš Hrubý)

» Epy de Mye pořádá na jihu Čech jedenácté Epycentrum. (Mirek Vlasák)

» Šídlovák Oupn Ér má voděvzdorné publikum! (Karel "Krakonoš" Kyncl)

» Nezmaři jsou zkrátka nezmaři (Pavel Černý)

» Sobotní amfiteátr na Zahradě 2011 – část druhá (Klokan)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
1516171821
22
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib