gototop
10.01.2013 Robert Křesťan & Druhá tráva opět v Malostranské besedě (FOLKtime.cz)    Tisk
PR
Nejúspěšnější skupina naší folk & country scény Druhá tráva s Robertem Křesťanem po roce opět zavítá do pražské Malostranské besedy, potřetí od jejího znovuotevření v roce 2010. Vystoupí zde v úterý 22. ledna od 20:30 hod.
Koncem roku  Druhá tráva vydala CD Živě v Telči, live nahrávku z loňských Prázdnin v Telči, na které představuje koncertní blok písní vybraných zejména z andělských alb Dylanovky a Marcipán z Toleda, ale nechybí zde ani písně starší či ani interpretační lahůdky – Telegrafní cesta či May Morning Dew v jedinečném aranžmá Druhé trávy. Limitovaná série obsahuje i bonusové CD se záznamem z koncertů k 20. výročí založení kapely s hosty Peterem Rowanem, Charliem McCoyem či Steve Walshem. Ondřej Bezr na iDnes o live CD napsal: „Druhá tráva je samozřejmě "all stars band", vlastně cosi jako kapela sólistů, a tomu odpovídá i její koncertní výkon, zejména veškeré party hráče na dobro Luboše Novotného je čirá radost poslouchat. Stejně jako báječný zpěv Roberta Křesťana. Jejich živá nahrávka se vlastně tak moc neliší od potenciální studiové "best of". Je přitom nepřikrášlená, přirozená, při vší preciznosti naprosto uvolněná. Takových je u nás málo.“

„Živák“ si na „živáku“  Druhé trávy v Malostranské besedě budete moci zakoupit a tím si svůj autentický zážitek z koncertu můžete zdvojnásobit. Jste srdečně zváni.

Robert Křesťan & Druhá tráva, 22. 1. 2013 ve 20:30,  Praha, Malostranská Beseda
Vstupenky v pokladně  Malostranské besedy nebo na TICKETSTREAM

Sdílet na...
Kam dál?

» My3.avi v Besedě (Belmondo)

» Křest CD Díl druhý v opavském kostele Sv. Václava (Vašek Müller)

» Robert Křesťan s Druhou trávou získal Anděla v kategorii Folk a byl uveden do Síně slávy! (Džexna)

» Svěží a přelomový debut Jananas živě (Přemysl Štěpánek)

» Co lze zvládnout za 6 týdnů? Jananas! (Školník)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib