gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

23.04.2013 22. Folkový kvítek se blíží (Jiří Hopp)    PDF Tisk Email
PR
Letos už po dvacáté druhé zahájí hudební festivalovou sezónu pod širým nebem Folkový kvítek. V sobotu 11. května v 9.30 hodin zahájí dvojice moderátorů Vlaďa „Casey“ Růža a Honza Dobiáš šestnácti hodinový hudební maratón ve kterém vystoupí Vlasta Redl s kapelou, Xindl X, Fleret, Kamelot, Devítka, Nezmaři, Wabi Daněk, Petra Černocká, Slávek Janoušek, Semtex a mnoho dalších. V národním finále autorsko-interpretační soutěže do osmnácti let se představí Kristína Nídlová z Protivína, skupina Náhodou z Rumburku, Štěpán Urban z Rokycan, Bára Černá z Žebráku, skupina Nautika z Jablonce nad Nisou, Michal Horák z Vysoké nad Labem, duo Na dálku z Brna, skupina Junk Aspect z Jablonce nad Nisou, Tereza Chovítová z Jindřichova Hradce a ze stejného města dívčí duo Karolína Klímová a Jana Broukalová. Poslední postupové kolo pro Moravu v Olomouci, které ještě neproběhlo, doplní poslední dva finalisty.
O občerstvení se bude starat třicet prodejních stánků, v bezprostřední blízkosti přírodního divadla bude připraven pro návštěvníky kemp s možností postavení vlastního stanu zdarma. V celém areálu festivalu a zámecké zahradě platí přísný zákaz rozdělávání ohňů.
Na festival Vás zve pořadatel KVĚT – sdružení klubů dětí a dětských domovů v ČR, hlavní mediální partner Contry radio, mediální partneři Radio Samson, Radio Proglas a FOLKtime.cz, Město Benešov a sponzoři Česká Pojišťovna, Svaz autorů a interpretů, firma Sopo.
Předprodej v síti Ticketportal. Více informací na www.folkovykvitek.cz.

Sdílet na...
Kam dál?

» Legenda ožívá, Kamelot v Lucerně oslaví 30 let (Lucie Horká)

» Cop a Nezmaři – velkolepé čtyřicátiny včera 2x v Lucerně! ()

» Díky za Folkovou růži (Tomáš Hrubý)

» 21. Folkový kvítek rokvete 12. května (FOLKtime.cz)

» FolKaliště popáté (Pavel Novák)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
1516171821
22
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib