gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

02.07.2013 Folková růže dvacetiletá (Michal Jupp Konečný)    PDF Tisk Email
PR
Dvacátý ročník festivalu FOLKOVÁ RŮŽE v Jindřichově Hradci se koná ve dnech 11. – 13. července 2013.
TONY TRISCHKA (USA) * ROBERT KŘESŤAN A DRUHÁ TRÁVA * ŽAMBOŠI * JABLKOŇ * NEZMAŘI * JARRET * DEVÍTKA * MICHAL VANĚK A TRIO * STRÁNÍCI * SEKVOJ * ŠANTRÉ * JEN TAK TAK *  JIŘÍ SMRŽ A DOBROVOD * LÁŽO PLÁŽO * SOVA - SLAMÁK * ARNOŠT FRAUENBERG * X - TET * MONTY * ZHASNI  
finalisté Konkursu Zahrady pro písničkáře a dvojice
a další
Dvacátý ročník festivalu rozšířil program opět na tři dny. Ve čtvrtek tu vystoupí legenda amerického bluegrass banjista Tony Trischka společně s Druhou trávou.

Festivalové koncerty se odehrají na druhém a třetím zámeckém nádvoří, v Kapli sv. Máří Magdaleny, na nádvoří Muzea fotografie a na dalších historických místech Jindřichova Hradce.
Festivalový program probíhá celé odpoledne na II. nádvoří zámku a večer vrcholí koncertem na III. nádvoří Zámku. Pro labužníky přidává ještě půlnoční recitál zvaný Nočníček v Kapli sv. Máří Magdaleny. Doprovodné festivalové akce proběhnou na zahradě zámeckého Rondelu a na dalších místech.

Folkovou růži doplňuje řada akcí, například výstava hudebních fotografií (letos fotograf Miloš Truhlář), finále Konkursu písničkářů a dvojic nebo spontánní vystoupení muzikantů po městě. Ozdobou jsou jam sessiony v jindřichohradeckých hospůdkách či výlety do okolí. Táboření pro návštěvníky je zajištěno v zahradě gymnázia.  Psi a další zvířata nemají na festival vstup povolen.

Festival pořádá agentura Jen tak tak ve spolupráci s městem Jindřichův Hradec, Gymnáziem Vítězslava Nováka, a Státním hradem a zámkem v Jindřichově Hradci za podpory Jihočeského kraje a města Jindřichův Hradec.
Celodenní vstupenka platí na všechny koncerty jednoho dne a stojí v předprodeji 200 Kč (na místě 260 Kč). Třídenní permanentka je za 450 Kč (na místě za 550 Kč. Děti do 140 cm výšky platí 1 Kč. Invalidé platí zlevněné vstupné ve výši cca 50%. Tyto slevy pouze na místě. Předprodej vstupenek v síti Ticketstream.
Program a další podrobnosti najdete na www.casopisfolk.cz/ruze.htm
Folková růže 2013
Folková růže 2013

Sdílet na...
Kam dál?

» Folková růže (FOLKtime.cz)

» Díky za Folkovou růži (Tomáš Hrubý)

» Devatenáctá Folková růže trochu jinak (Michal Jupp Konečný)

» O Folkové růži s obsazením velmi slušným i když očekávatelným – a něco navíc (Tomáš Hrubý)

» Ani Folková Růže nebude... (Olina)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
151617181921
22
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib