gototop
02.07.2013 Folková růže dvacetiletá (Michal Jupp Konečný)    Tisk
PR
Dvacátý ročník festivalu FOLKOVÁ RŮŽE v Jindřichově Hradci se koná ve dnech 11. – 13. července 2013.
TONY TRISCHKA (USA) * ROBERT KŘESŤAN A DRUHÁ TRÁVA * ŽAMBOŠI * JABLKOŇ * NEZMAŘI * JARRET * DEVÍTKA * MICHAL VANĚK A TRIO * STRÁNÍCI * SEKVOJ * ŠANTRÉ * JEN TAK TAK *  JIŘÍ SMRŽ A DOBROVOD * LÁŽO PLÁŽO * SOVA - SLAMÁK * ARNOŠT FRAUENBERG * X - TET * MONTY * ZHASNI  
finalisté Konkursu Zahrady pro písničkáře a dvojice
a další
Dvacátý ročník festivalu rozšířil program opět na tři dny. Ve čtvrtek tu vystoupí legenda amerického bluegrass banjista Tony Trischka společně s Druhou trávou.

Festivalové koncerty se odehrají na druhém a třetím zámeckém nádvoří, v Kapli sv. Máří Magdaleny, na nádvoří Muzea fotografie a na dalších historických místech Jindřichova Hradce.
Festivalový program probíhá celé odpoledne na II. nádvoří zámku a večer vrcholí koncertem na III. nádvoří Zámku. Pro labužníky přidává ještě půlnoční recitál zvaný Nočníček v Kapli sv. Máří Magdaleny. Doprovodné festivalové akce proběhnou na zahradě zámeckého Rondelu a na dalších místech.

Folkovou růži doplňuje řada akcí, například výstava hudebních fotografií (letos fotograf Miloš Truhlář), finále Konkursu písničkářů a dvojic nebo spontánní vystoupení muzikantů po městě. Ozdobou jsou jam sessiony v jindřichohradeckých hospůdkách či výlety do okolí. Táboření pro návštěvníky je zajištěno v zahradě gymnázia.  Psi a další zvířata nemají na festival vstup povolen.

Festival pořádá agentura Jen tak tak ve spolupráci s městem Jindřichův Hradec, Gymnáziem Vítězslava Nováka, a Státním hradem a zámkem v Jindřichově Hradci za podpory Jihočeského kraje a města Jindřichův Hradec.
Celodenní vstupenka platí na všechny koncerty jednoho dne a stojí v předprodeji 200 Kč (na místě 260 Kč). Třídenní permanentka je za 450 Kč (na místě za 550 Kč. Děti do 140 cm výšky platí 1 Kč. Invalidé platí zlevněné vstupné ve výši cca 50%. Tyto slevy pouze na místě. Předprodej vstupenek v síti Ticketstream.
Program a další podrobnosti najdete na www.casopisfolk.cz/ruze.htm
Folková růže 2013
Folková růže 2013

Sdílet na...
Kam dál?

» Folková růže už nebude pokračovat (Michal Jupp Konečný)

» Folková růže (Michal Jupp Konečný)

» Folková růže podvacáté (Tomáš Hrubý)

» Díky za Folkovou růži (Tomáš Hrubý)

» Folková růže ve fotoreportáži (Jiří Esser)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib