gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

02.12.2013 Prosincový Rozehraj s duem Quaoar (Janek Eret)    PDF Tisk Email
PR
Tradičně v plzeňském Hifiklubu se bude konat další z pořadů Rozehraj. Pravidelnému setkání domácí kapely a zajímavého hosta bude patřit první úterý v prosinci, 3. 12. 2013 ve 20 hod.
Pozvání domácího Janek Eret tria přijaly  Klára a Zuzka Vytiskovy  vystupující pod názvem QUAOAR„Autorský folk s příměsí latiny, jazzu v podání skládající kytaristky a hrající textařky v sesterském dvojhlasu“ popisuje Zuzka repertoár a projev dua, které se v Plzni letos představí již podruhé. Posluchači mohli také jejich vystoupení slyšet na festivalu Zahrada, ve finále Porty nebo na Šídlováku 2013. Písničky dua hrají rádia Proglas, Country Radio nebo plzeňský Samson.
Pořádající, hostitelské trio ve složení Janek Eret, Petr Vrobel a Michal Röhrich navazuje částečně na úspěšné písničky z dob skupiny Sedm nedostatečných (Haribol, Včera déšť), ale z větší části je jejich repertoár tvořený novou autorskou tvorbou Janka Ereta. Jejich vystoupení doplňují i vtipné písničky Míši Röhricha a skladby pro sólovou mandolínu v podání Petra Vrobla. Trio vzniklo v letošním roce, ale odehrálo již řadu koncertů, které vyvrcholily do posledního místa zaplněným Šťastným dvorečkem rádia Samson.  
Písničkový pořad Rozehraj se tak pokusí v předvánočním čase 3.12. 2013 netradičně v úterý opět rozehrát to nejlepší, co si sebou účinkující i diváci na společné setkání přinesou. Janek Eret trio i duo QUAOAR se na vás těší.
Rozehraj s duem Quaoar
Rozehraj s duem Quaoar

Sdílet na...
Kam dál?

» Notování s Tomanem a lesní pannou (Karel Vidimský - Cimbura)

» Plzeňský Hifi klub ožije 4. dílem písničkového pořadu ROZEHRAJ (Veronika Haláková)

» Dubnové semifinále Notování + výsledky březnového (Rada Notování)

» Řeč o Notování s divným rozjezdem a skvělým dojezdem (Karel Vidimský - Cimbura)

» Vyrovnané Notování s pádným koncem (Honza Dobiáš)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
151617181921
22
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib