gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

16.11.2014 Křest CD Saši Niklíčkové - Kam nepřijde den (Saša Niklíčková)    PDF Tisk Email
PR

Zdravím všechny čtenáře FOLKtime.cz a zároveň zvu na křest svého prvního alba Kam nepřijde den. Křest proběhne v úterý 18. listopadu v kavárně Už jsme doma v Praze v Uralské ulici, nedaleko metra Dejvická. Začíná se v 19:30 a vstup je dobrovolný.

Album obsahuje 15 autorských písniček s doprovodem harmoniky. Ve zhruba polovině z nich se objeví i hudební hosté: Vláďa Šťástka (baskytarista skupin Visací zámek a The Háro), Radek Trupl (houslista ze Státní opery Praha), Tomáš Vorel - poznamenávám, že shoda jmen se známým českým režisérem či jeho synem je čistě náhodná (kytarista a zpěvák skupiny Smažený řízek) a Alex Švamberk (perkuse).

Většina z výše jmenovaných přislíbila i svou účast na křtu. Po koncertu a slavnostním křtění zahraje skupina Smažený řízek, poprvé ve své dvacetileté historii unplugged.

Alex Švamberk, jinak též hudební publicista, se ujal i produkce a úlohy zvukaře. Album vychází ve spolupráci s vydavatelstvím Polí5 a bude možné si jej zakoupit v pražském knihkupectví Rekomando v Trojanově ulici.

Pro ty z Vás, kteří nemají představu, o jaký druh hudby jde, ještě dodávám, že písničky se původně zrodily ze staropražských odrhovaček a z divadelního kabaretu. I samotné album bylo nahráno nikoliv ve studiu, ale v divadle. Ukázky si lze prozatím poslechnout na Bandzone.

Pro mimopražské zájemce, zejména z okolí Mladé Boleslavi, se bude konat další křest, a to v rámci Slavností vína, které se konají v sobotu 29. listopadu v Kulturním domě v MB.;

 

 


Sdílet na...
Kam dál?

» Tři plus jedna (Miloš Keller)

» Půltucet sólistů – díl druhý (Miloš Keller)

» Country a šanson s humorem: Alfasrnec a Saša Niklíčková v pražském klubu Válec (Saša Niklíčková)

» Právě vyšlo album písní Saši Niklíčkové Zmačkaná žena (Galén)

» Rozhovor s Kosmonautem: Saša Niklíčková (Kosmonaut)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
15161718192021
222324
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib