gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

09.12.2014 Časování Hříšných lidí města pražského (Hynek Žirovnický)    PDF Tisk Email
PR
V čase adventním jsme zváni na přehršli předvánočních pořadů, každý folkař nebo rocker nás co nejvlídnějším úsměvem láká na jedinečný vánoční koncert, složený obvykle ze stejných písní jako po celý rok, ovšem odehrávající se tentokrát ve vánočně vyzdobeném kulturním stánku se svařeným vínem na baru.
V kavárně Čas jsme na to šli jinak. Ne že bychom vám nepřáli svařené víno, skořicí to samozřejmě zavoní i u nás, ale prosincové Časování v úterý 9. prosince. od 19.00 hodin bude spíše předsilvestrovské než předvánoční. Čekají vás staropražské písničky v podání jejich velkého znalce a sběratele, pražského barda Jiřího Q. Černohlávka a známého piráta a méně známého
casovani listopad
casovani listopad
harmonikáře Ivana Bartoše. Písně Saši Niklíčkové pravidelní návštěvníci Časování dobře znají, ač původní a autorské, jsou často od těch rozverných staropražských odrhovaček téměř k nerozeznání. Však posuďte sami.
Povídat si tentokrát budeme s emeritním policejním radou a policejním historikem Milošem Vaněčkem o těžkých, ale leckdy s odstupem času úsměvných počátcích české kriminalistiky, a s paní Blankou Kovaříkovou, autorkou knih o Hříšných lidech města pražského, o tom, jaké byly předobrazy postav nejoblíbenějšího českého detektivního seriálu a jak to bylo se samotným seriálem.
Jako vzpomínku na první ročník pořadu nebo jako hudební dárek pro vaše blízké si můžete během večera pořídit CD Tucet písní z Časování.
Vzhledem k omezené kapacitě kavárny nezapomeňte si předem rezervovat místa na 257 225 400.
 

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
1516171821
22
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib