gototop
29.05.2015 Vodáčtí psavci vybírají na knihu a nabízejí Šmída (Pígo)    Tisk
PR
Je to už šest let, co byla založena vodácká literární soutěž Kenyho VOLEJ, do které nás přispívá už přes sedmdesát. Její ročník trvá 2 roky a právě končící třetí ročník jsme se rozhodli zakončit tím, že se zeptáme vodáků mezi vámi, zda máme pokračovat, nebo už psát jen pro vzájemné potěšení. Sami už knížky povídek financovat nezvládáme.
V pátek 15. 5. jsme spustili sbírku na naši třetí knihu. Bude se jmenovat Říční polobozi a kromě patnácti vítězných povídek třetího ročníku v ní najdete i bonusovou nevydanou vodáckou povídku Zdeňka Šmída. Nastavili jsme pro vás i skvělé odměny - za příspěvky na knihu máme připraveny hodnotné vodácké i nevodácké ceny: Vodácké knihy, zpěvníky a drobnosti, balíček určený speciálně pro kempaře a majitele vodáckých hospod, a všem literátům nabízíme dokonce kompletní nakladatelský servis. Vzkažte nám, zda o naše povídky stojíte. Píšeme je totiž pro vás a na prodeji knih to není znát...

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 
Bratr  - Vydejte to!   |88.101.191.xxx |01.06.2015 09:51:21
Ahoj, zprávu o sbírce jsem objevil náhodou a určitě ji podpořím. Poslal jsem to také kamarádům. První dvě knihy jsem si koupil. Dobré počtení!Snad se tedy podaří vydat i další. Přeji úspěšné dokončení!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib