gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

30.09.2016 Michal Prokop zahraje na vánočním koncertě znovu Město Er (Zdena Selingerová)    PDF Tisk Email
PR

Čerstvý sedmdesátník Michal Prokop nezahálí a po nedávné hudební oslavě v Lokti nad Ohří chystá tradiční vánoční koncert. Ten se, stejně jako poslední dva roky, odehraje ve Foru Karlín a to v termínu 21. prosince. Letošní vánoční tradice bude okořeněna živou verzí skladby Město Er. Ta v Praze zazní naživo úplně poprvé a celkově podruhé od jejího původního vydání před 45 lety. Vstupenky na koncert jsou v předprodeji síti Ticketportal. Prvních 200 kupujících navíc obrží reedici Města Er na CD.

Michal Prokop ve Foru Karlín vloni 22. prosince
Michal Prokop ve Foru Karlín vloni 22. prosince
Zdroj: archiv Michala Prokopa
Michal Prokop si pro každý ze svých vánočních koncertů připravuje nějakou specialitu. Jsou to samozřejmě Framus Five a vždy zajímaví hudební hosté, největší Prokopovy hity i méně známé skladby a pro letošek to bude ještě něco navíc. Společně s Karlovarským symfonickým orchestrem představí pražskému publiku svou znovuzrozenou dvacetiminutovou skladbu Město Er, kterou představil v premiéře na narozeninovém festivalu Krásný Ztráty - Live 70.

“Nesmírně se těším, že si znovu zahrajeme Město Er s Karlovarským symfonickým orchestrem a umožníme tak dalším posluchačům užít si společně s námi Město Er v koncertní podobě,” říká Michal Prokop.

Město Er
Město Er
Album Město Er bylo v letošním roce po dlouhých 45 letech vydáno v reedici na LP, ve formě bohatého digipagu CD a v digitální podobě. Jeho první náklad na LP byl vyprodán během několika dní.
Do Fora Karlín se Michal Prokop vrací opět po roce a vstupenky na koncert jsou k dispozici již nyní.  

Prvních 200 příznivců, kteří zakoupí své vstupenky on-line na adrese Ticketportal.cz, dostanou dárek v podobě CD Město Er. Ti budou osloveni poředatelem ohledně převzetí CD.
Předprodej vstupenek na http://www.ticketportal.cz/event.aspx?id=135802


Sdílet na...
Kam dál?

» CD box Michala Prokopa pokřtí Michal Ambrož (Zdena Selingerová)

» I am sixty four (Tomáš Pohl)

» Na Folkových prázdninách vystoupí jubilanti Michal Prokop, Vladimír Merta, Druhá tráva a poprvé Bratři Ebenové (Michal Schmidt)

» Ztráty a návraty Michala Prokopa (Galén)

» Prezident na Hrad (Belmondo)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
1516171821
22
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib