gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

07.10.2016 Unikátní turné tří osobností (Zdeněk Vřešťál)    PDF Tisk Email
PR

Dragoun, Vřešťál, Koščová
Dragoun, Vřešťál, Koščová
Unikátní turné tří osobností československé hudby proběhne v druhé polovině října. Roman Dragoun (skladatel, hráč na klávesové nástroje a zpěvák, člen skupin Progres 2, Futurum, Supergroup a dalších), Katka Koščová (historicky první slovenská Supestar) a Zdeněk Vřešťál (člen Nerez, Neřež, Kapely Jarka Nohavici a doprovodné skupiny Marie Rottrové) vystoupí společně v rámci unikátního třídenního turné.

V úterý 18. října se tito umělci představí v sále plzeňské Měšťanské Besedy, ve středu 19. října pokračuje turné koncertem v pražské Zrcadlové kapli Klementina a konečně ve čtvrtek 20. října bude turné zakončeno koncertem v českokrumlovském Městském divadle.

Koncert nabídne písně z repertoáru skupin Futurum a Progres 2, které zahraje v samostatném bloku Roman Dragoun. V další části koncertu vystoupí Zdeněk Vřešťál se skupinou Neřež. Uslyšíte písničky z jejich posledního alba Jen blázni překročí svůj stín a největší hity legendárních Nerez, které si společně s členy Neřež zazpívá i Katka Koščová. Písničky jako jsou Kočky, Tisíc dnů mezi námi nebo Já s tebou žít nebudu patří k folkové klasice. Na závěr koncertu se představí všichni umělci ve společném bloku.


Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
1516171821
22
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib