gototop
11.10.2016 James Harries & The Volunteers již tuto středu v Lucerna Music Baru (Tranzistor label)    Tisk
PR

Nenechte si ujít jedinečné a vůbec poslední Harriesovo pražské vystoupení  tohoto roku.

V Čechách usazený britský písničkář James Harries má za sebou úspěšný rok. Vloni vydal na domácím labelu Tranzistor výborně přijatou desku Until the Sky Bends Down, singl Salvation se držel v TOP 5 rádiových hitparád, představil se na showcase Nouvelle Prague, složil píseň k oceňovanému seriálu Modré stíny a  vydal se na turné do rodné Anglie. Nehrozí, že by ustrnul na místě, a proto hudební fanoušky potěší šňůrou s rozšířenou sestavou a videoklipem k novému singlu Shooting Star. Po letech sólového vystupování vyráží Harries na evropské turné, na kterém ho doprovodí velká kapela a exkluzivní hosté.

James Harries
James Harries
Foto: Markéta Gorčíková
Sérii koncertů zahájí již tuto středu 12. října v pražském Lucerna Music Baru, kde se jako host představí nadějná zpěvačka a objev roku Maella.

„V Lucerna Music Baru budeme hrát v podstatě se stejnou kapelou, která nahrála mou poslední desku. Pár písniček se chytlo na rádiích, lidé to chtějí slyšet i naživo. A já taky! Po dnešní zkoušce s kapelou se do Lucerny neuvěřitelně těším. Bude to rock´n´roll!" svěřuje se Harries.

Písničkář zaujal již předchozí deskou Voice Memos: a collection of songs I recorded on my mobile phone, kterou - jak ostatně sám název napoví - natočil na mobilní telefon. V té době přinejmenším průkopnický a odvážný krok. Rodáka z Manchesteru nazval časopis Rolling Stones “zlatým hlasem”, často je připodobňován Jeffovi Buckleymu nebo Damienu Riceovi. Harries je však především vynikajícím textařem a hudebním skladatelem, o čemž svědčí i jeho soundtracky k filmům Lidice, Bobule nebo Feťáci z New Yorku.

Debutovým EP It Is Coming zaujala hudební kritiky mladá písničkářka Maella. Ta má zkušenosti z koncertů a open miců po celé Evropě, návštěvníci se mohou těšit na talentovanou muzikantku, o jejímž jméně uslyšíme ještě mnohé. „Poprvé jsem slyšel o Maelle asi před rokem od mých muzikantských kamarádů a všichni říkali, že má skvělý hlas. Až nedávno jsem měl tu čest slyšet její první nahrávku. Má skvělou kapelu a ano, její hlas je opravdu jedinečný ", dodává sám  Harries. Její poslední videoklip na píseň Sometimes můžete shlédnout zde.

 

Událost na facebooku: www.facebook.com/events/158237577935508/
www.jamesharries.com
www.facebook.com/maellaofficial/

 

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib