gototop
14.06.2017 Pozvánka na festival Jablonský medvídek 16. – 17.6.2017 (Redakce)    Tisk
PR
Ve dnech 16. – 17. 6. 2017 proběhne v areálu jablonského koupaliště 23. ročník festivalu Jablonský medvídek (www.jablonskymedvidek.cz ) Neváhejte sbalit stany, neboť stanovat je možné přímo v areálu, přibalte i ratolesti, protože víkend je nabitý nejen muzikou, ale i zábavou pro celou rodinu.
Páteční večer se ponese v rytmickém duchu. Vystoupí punk-folková kapela Invalidovna a skupina On the Roof hrající alternativní folk, obě z Jablonné nad Orlicí. Závěr večera bude patřit rockovým Dědovým blechám z Vysokého Mýta. Jak sami uvádějí, hrají nahlas a elektricky, ale umí i akustický set. Dá se tedy čekat, že pátek bude náležitě roztančený.
Sobotní program vypukne v pravé poledne a to tradičním doprovodným programem pro malé i velké. Výtvarné dílny, netradiční soutěže, trampolína Homemade Portuguese ebony Jamaican UK cam cum orgasm talking dirtypornmobile.onlinepro děti, jízda na koni, výstava dravých ptáků, malování na obličej nebo laserová střelnice, to vše bude k dispozici po celé odpoledne přímo v areálu a přilehlém parku. Samotný festival zahájí v 17:00h. plzeňská Alternativa, následovat bude stálice Medvídka – Hluboké nedorozumění, kapela GodotBand z Letohradu, jihočeský Spolektiv, duo Stráníci a na závěr vystoupí muzikanti v kiltech hrající opravdu „navostro vostrou“ muziku – kapela Navostro.
Po celý víkend bude zajištěno občerstvení. Vstupenky lze zakoupit přímo na místě za ceny více než lidové ( pátek 50,- Kč, sobota 50,- Kč, děti 30,- Kč ).
Neváhejte a přijeďte si s námi užít pohodový víkend. Těšíme se na vás!
 
PROGRAM:
PÁTEK 16. června 2017
Invalidovna
On The Roof
Dědovy blechy
 
SOBOTA 17. června 2017
Alternativa
Hluboké nedorozumění
GodotBand
SPOLEKTIV
STRÁNÍCI
Navostro                              
               
Pořadatelský tým OS Kamarádi, Jablonné nad Orlicí
alt

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib