gototop
07.09.2018 Rising Appalachia a The Trouble Notes vystoupí v pondělí v Tiskárně na Vzduchu (FOLKtime.cz)    Tisk
PR
Rising Appalachia
Rising Appalachia
zdroj: Rising Appalachia
V pondělí 10. září v Praze vystoupí Rising Appalachia. Sourozenecké duo sester Ley a Chloe Smith se stalo symbolem návratu ke kořenům. Jejich pražský koncert podpoří známé berlínské trio The Trouble Notes. Koncert proběhne v Tiskárně na Vzduchu od 19:30 hodin.
Lea a Chloe Smith se narodily a vyrostly v městské džungli Atlanty v Georgii, svoje smysly a instinkty zostřily v horách Appalachie a sladily se v ulicích New Orleans při nesčetném množství buskerských vystoupení. Přitom vypracovaly 7 alb. Rising Appalachia nabízejí k poslechu svou vlastní sbírku zvuků, příběhů a písní nasáklých tradicí a oddaných kultuře našeho světa. Úcta k folku prolínající se s vášní pro spravedlnost dala vzniknout jejich životnímu dílu, které v sobě nese nádech starodávného, přitom vypráví s nadhledem naší doby. Vystupovaly na festivalech v Americe, Indii i Evropě. Jejich poslední singl Resilient vyšel 1. května 2018 jako předzvěst nového alba.
The Trouble Notes procestovali půlku planety a jejich energické koncerty znají dobře i Češi, vystupovali u nás na několika festivalech i v zaběhlých klubech. Buskerské trio z Berlína v únoru 2018 zahájilo v Hamburku turné Lose Your Ties u příležitosti vydání stejnojmenného alba, to obsahovalo dlouhou řadu koncertů. The Trouble Notes jsou houslista Bennet Cerven, perkusista Oliver Maguire a kytarista Florian Eisenschmidt.
Společný koncert Rising Appalachia a The Trouble Notes se uskuteční v 19:30, v pondělí 10. září 2018, v Tiskárně na Vzduchu. Vstupenky na místě budou v prodeji od 18:00.
FOLKtime.cz je mediálním partnerem

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib