gototop
09.10.2018 Okolo Třeboně oslaví 150 let s Nezmary a Katapultem (Okolo Třeboně)    Tisk
PR
V pátek 12. a v sobotu 13. října 2018 budeme slavit společně s Nezmary a Katapultem. Nezmaři oslaví 40 let své existence a Katapult nezůstane s jubilei pozadu. Olda Říha oslaví 70. narozeniny a zároveň si připomeneme 40 let od vydání legendárního stříbrného alba. Podtrženo, sečteno, slavíme 150 let.
Nezmaři slaví 40
Nezmaři slaví 40
Nezmaři a členové SOČRu, speciální koncert k 40. výročí kapely

Během vystoupení zazní písničky od počátků skupiny až po současnost. Uslyšíte například písničky Ráno bylo stejný, Bodláky ve vlasech, Musíš jít dál, Písek, Růže a samozřejmě nebudou chybět ani další písně ze všech 13 CD kapely. Součástí koncertu bude videoprojekce, díky níž uvidíte i spoustu fotografií spojených s historií Nezmarů.
Novinkou koncertu bude VIP zóna v prostorách lóží. Vstupenky do této zóny zahrnují welcome drink od Pivovaru Antoš (Slaný), kterým si můžete připít na další úspěchy Nezmarů.
Folková skupina Nezmaři byla založena počátkem roku 1978, původně však jako scénická kapela Divadla dramatických textů. Po období personálních změn působí kapela od roku 2002 v nezměněném složení: Pavel Jim Drengubák, Šárka Benetková, Pavel Zajíc a Tonda Hlaváč.
Katapult -Šťastné narozeniny
Katapult -Šťastné narozeniny
Katapult Turné 2018 Šťastné narozeniny!

70 let - života vzhůru nohama Olda Říha, 40 let od vydání legendárního LP Katapult live - „stříbrné album“ (1978)
Nebývalé překvapení připravila skupina Katapult pro svoje fanoušky. Koncert, který trvá tři a půl hodiny, obsahuje nebývalou smršť všech legendárních hitů včetně těch nejnovějších, ale co je hlavní, nekompromisně zazní "stříbrné" album z roku 1978 ve stejném pořadí písní jako v době jeho vzniku a se stejným aranžmá všech písniček. Dokonale „vyšlechtěný“ analogový zvuk jistě ocení dnes už tři generace fanoušků, které Katapult má.
A jistě také díky emocionálnímu náboji, který koncert má, prožije každý návštěvník během jediného večera s katapultem a Oldou Říhou celý jeho život.

Sdílet na...
Kam dál?

» Uzávěrka přihlášek Houpacího koně je 15.3.2014 (Školník)

» Prázdniny v Třeboni začnou ještě jedním koncertem o týden dřív (Agentura Bárny)

» Prázdniny pomalu končí, my jedeme dál... (Okolo Třeboně)

» Pernštejská Fortuna poprvé.... (Pavla Hartmanová)

» Jihočeský trojboj na severu Moravy aneb folk napříč republikou (Lucy)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib