gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

05.12.2018 Prosincový Večer S: Marien a Večerní eSo (Jarda Hnízdil & Václav Koblenc)    PDF Tisk Email
PR
Závěrečný koncert druhého ročníku hudební série Večery S koncerty v českobudějovickém Divadle U Kapličky chystáme na pátek 14. prosince. Připravili jsme pro vás speciální finále a zveme vás na další hudební zážitky!
Nejen ve východních Čechách se stávají pojmem pardubičtí Marien. Na Večerech S bude jejich první velký koncert v Českých Budějovicích! Skupina Marien patří k nejúspěšnějším skupinám nastupující generace folkové hudby. Na svém kontě mají mnohá vítězství v žánrových soutěžích a tři řadová alba: Krajina v Tobě (2009), V půli cesty (2012) a Ze skla (2014). Výroční koncert 2016 zachytily kamery Nových médií Českého rozhlasu a je umístěn na Youtube kanálu Českého rozhlasu. Záznam koncertu vyšel i na v pořadí čtvrtém albu s názvem Ideon živě (2017). Mimořádná je návštěvnost koncertů Marien. Skupina staví repertoár především na textech písničkáře Víti Troníčka, uznávaného melodika a hudebního publicisty (Folková pohlazení Českého rozhlasu). Víťa je patronem Večerů S koncerty v Divadle U Kapličky 2018.
Prosincový večer S
Prosincový večer S
Večerní eSo
 je speciální muzikantské sdružení sestavené pro tento den! Veronika Vačkářová, Jana Perníková, Jarda Hnízdil, Václav Koblenc, Michal Bosák, Václav Hruška, Michal Štrobl a Jirka Regásek jsou členové kapel, které již na Večerech S koncertovaly či koncertovat budou. Připraven je repertoár, který čerpá z písní domovských kapel jednotlivých členů (Akorát, Pětník, Spolektiv, Nahy&Bagr, Bonsai č. 3), který je doplněn o písně současných folkových velikánů a nebudou chybět ani známé folkové "fláky"!
Je pro vás připravený hudební mix s jasným záměrem, že Večery S jsou prostor pro budějovické a jihočeské kapely a písničkáře. Je jich hodně, jsou zajímaví, ale moc se o nich neví. Večery S vás s nimi seznámí. Tak přijďte a objevujte.
Již teď pro vás připravujeme třetí ročník Večerů S. Budeme pokračovat v pátek 25. ledna 2019 opět od 19,00.

Sdílet na...
Kam dál?

» Večery S: K. Skalická & L. Heřman, Diva Gilea, M. Kajaba trio (Jarda Hnízdil)

» Večery S v Divadle U Kapličky složí poctu Dušanu Vančurovi (Jarda Hnízdil)

» Večery S: Shivers, Šrája, Hashtag (Jaroslav Hnízdil)

» Pernštejnská fortuna den třetí – večer plný hvězd... (Jana Štěpánková)

» Fotostřípky z Porty v Řevnicích (Renata Králová)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
151617181921
22
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib