gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

05.06.2019 FolKaliště podeváté (Pavel Novák)    PDF Tisk Email
PR
Scéna Totem 2018
Scéna Totem 2018
archiv
Tento víkend, v pátek a sobotu
7. – 8. června 2019, se uskuteční již devátý ročník festivalu FolKaliště v malebném údolí Chalupy na Bělici v obci Kaliště u Humpolce. Po dva dny na dvou scénách vystoupí 26 kapel a písničkářů. Festivalové dění obohatí doprovodný program pro děti jako loutkové divadlo, lanové centrum,Queen Kasey trains a loser with chastity and ball busting examplespornmobile.online skákací boty, malování na obličej apod.
Letos přivítáme v Kališti 10 nováčků. Skupiny Jinotaj, Malina Brothers, Duo Minimax, Pětník, Terrakota, Alibaba, Michal Tučný revival a písničkáře Jana Řepku, Pavla Čadka a zpívajícího právníka Ivo Jahelku. Dále bych rád jmenoval skupiny, které už u nás několikrát účinkovaly jako např. Nezmaři, Klíč, Devítka a další. Podrobný program naleznete na www.folkaliste.cz
Folkaliště 2019
Folkaliště 2019

Naším příspěvkem k ochraně životního prostředí je novinka - vratné kelímky Nicknack s logem festivalu. Na vratné kelímky bude vybírána záloha 30,- Kč a pokud chcete přispět ke zdárnému průběhu festivalu, můžete se vzdát vrácení zálohy a kelímky vrátit bez nároku na zálohu na vyznačených místech u prodejních stánků.

Letos podruhé vám bude k dispozici LED obrazovka, kde budete moci sledovat dění na pódiu z větší dálky a v detailech a zároveň zde budeme promítat loga partnerů festivalu, bez kterých by to opravdu nešlo.

Hlavní scéna 2018
Hlavní scéna 2018
archiv

Rozšířili jsme pro vás nabídku občerstvení. v areálu festivalu naleznete stánek kafetérie s velkým sortimentem výborné kávy a taky samostatný stánek Vinařství Bočko s nabídkou lahodného jihomoravského vína.

Za devět let našeho festivalu se vystřídalo na pódiu více než 120 kapel a písničkářů. Věříme, že těm letošním se u nás bude líbit a že si najdou zalíbení i u vás, diváků.

Těšíme se na vaši účast.

Událost na facebooku: https://www.facebook.com/events/2232085303478927/.


Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
151617181921
22
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib