gototop
05.06.2019 FolKaliště podeváté (Pavel Novák)    Tisk
PR
Scéna Totem 2018
Scéna Totem 2018
archiv
Tento víkend, v pátek a sobotu
7. – 8. června 2019, se uskuteční již devátý ročník festivalu FolKaliště v malebném údolí Chalupy na Bělici v obci Kaliště u Humpolce. Po dva dny na dvou scénách vystoupí 26 kapel a písničkářů. Festivalové dění obohatí doprovodný program pro děti jako loutkové divadlo, lanové centrum,Queen Kasey trains a loser with chastity and ball busting examplespornmobile.online skákací boty, malování na obličej apod.
Letos přivítáme v Kališti 10 nováčků. Skupiny Jinotaj, Malina Brothers, Duo Minimax, Pětník, Terrakota, Alibaba, Michal Tučný revival a písničkáře Jana Řepku, Pavla Čadka a zpívajícího právníka Ivo Jahelku. Dále bych rád jmenoval skupiny, které už u nás několikrát účinkovaly jako např. Nezmaři, Klíč, Devítka a další. Podrobný program naleznete na www.folkaliste.cz
Folkaliště 2019
Folkaliště 2019

Naším příspěvkem k ochraně životního prostředí je novinka - vratné kelímky Nicknack s logem festivalu. Na vratné kelímky bude vybírána záloha 30,- Kč a pokud chcete přispět ke zdárnému průběhu festivalu, můžete se vzdát vrácení zálohy a kelímky vrátit bez nároku na zálohu na vyznačených místech u prodejních stánků.

Letos podruhé vám bude k dispozici LED obrazovka, kde budete moci sledovat dění na pódiu z větší dálky a v detailech a zároveň zde budeme promítat loga partnerů festivalu, bez kterých by to opravdu nešlo.

Hlavní scéna 2018
Hlavní scéna 2018
archiv

Rozšířili jsme pro vás nabídku občerstvení. v areálu festivalu naleznete stánek kafetérie s velkým sortimentem výborné kávy a taky samostatný stánek Vinařství Bočko s nabídkou lahodného jihomoravského vína.

Za devět let našeho festivalu se vystřídalo na pódiu více než 120 kapel a písničkářů. Věříme, že těm letošním se u nás bude líbit a že si najdou zalíbení i u vás, diváků.

Těšíme se na vaši účast.

Událost na facebooku: https://www.facebook.com/events/2232085303478927/.


Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib