gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

10.09.2019 Koncertní i plavecké zavírání letní sezóny Okolo Třeboně již tento víkend (FOLKtime.cz)    PDF Tisk Email
PR

Program letních koncertů se pomalu chýlí ke konci, a tak bychom vás rádi pozvali na rozmarné Zavírání plavecké sezóny na plážích rybníka Svět a související PUBLIC WEDGIES Vol. 5 - PREVIEWkoncerty, mezi něž patří i koncert benefiční. Bohatý program se odehraje o víkendu 13. - 15. září 2019.

V pátek 13. září v 19:00 se uskuteční koncert legendárního kytaristy a skladatele Michala Pavlíčka s Monikou Načevou v nezaměnitelném prostředí Schwarzenberské hrobky. Většina vstupenek už má svého majitele, tak abyste nelitovali, že jste nepřišli dříve...

Michal Pavlíček
Michal Pavlíček
archiv
V sobotu
14. září se opět pokusíme udělat dobrou věc a podpoříme Hospicovou péči Sv. Kleofáše, o.p.s. Již druhý benefiční koncert, jehož výtěžek půjde jako vloni na konto hospice, proběhne ve Schwarzenberské hrobce. Zazní ty nejkrásnější filmové melodie a světové evergreeny v podání především třeboňských muzikantů. Uslyšíme violoncello, harfu, hoboj, dobro, kytaru, akordeon, cimbál, klávesy, flétny a také mnoho krásných hlasů. Postarají se o to Pavel Barnáš, Ivana Pokorná, Jaroslava Tajanovská, Milenka Šimečková, Johana Klára Kratochvílová, Michal Pech, Václav Matas, Třeboňští pištci a určitě i vy. Věříme, že se benefiční koncerty stanou stálicí v programu Okolo Třeboně. Vstupenky na tento koncert si je možné zakoupit v předprodeji a zajistit si tak místenku v různých kategoriích podle svých finančních možností. Ceny začínají na 150,- Kč. Na místě pak bude vstupné dobrovolné, ale nemůžeme již zaručit konkrétní místo k sezení.
Zavírání plavecké sezóny na Ostende
Zavírání plavecké sezóny na Ostende
V neděli 15. září se společně zastavíme na plážích Světa. Nemusíme nikam daleko cestovat, zvládneme to i pěšky. Východ slunce přivítáme na pláži u Aurory a každý, kdo pořídí záznam z této krásné podívané i se svou osobou, bude u vstupu na Ostende, kde se bude konat hlavní část programu Zavírání plavecké sezóny, po zásluze odměněn. Ve 12 hodin se tam sejdou plavci v pruhovaných plavkách, aby ještě doladili formu před pravidelným zjišťováním vážnosti spolku. Následně proběhne oficiální zahájení slavnosti a následovat bude všemi toužebně očekávaná přehlídka vypracovaných těl v pruhovaných plavkách a nezbytná koupel ve vodách Světa přijde hned vzápětí. Program bude pokračovat koncertem Pánské šatny a Los Alimentos. Vše vyvrcholí západem slunce a volná zábava bude pokračovat, dokud bude mít kdo točit pivo.

A v neděli to ještě není všechno! Od 16:00 se bude konat koncert Bárky (duo Pavel Barnáš - violoncello a Ivana Pokorná - harfa) společně s Dobrákem (Václav Matas - dobro) na hradě Pořešín u Kaplice. Koncert bude na čerstvém vzduchu, ale v případě nepřízně počasí je k dispozici i omezená kapacita pod střechou. 

A poslední informace pro ty, kteří to třeba ještě nevědí. 23. listopadu od 19:00 se v třeboňské sportovní hale uskuteční koncert Václava Neckáře. Vstupenky jsou již v prodeji a pokud tedy máte zájem o ta nejlepší místa, není již na co čekat.

Vvstupenky na uvedené akce:
https://www.okolotrebone.cz/obchod/vstupenky/

 

Sdílet na...
Kam dál?

» Festival Okolo Třeboně zve na humor i unikátní setkání špičkových muzikantů (Agentura Bárny)

» Festivaly léto otvírající (Tomáš Hrubý)

» Houpací kůň 2019 na videu (Džexna)

» Jak se stát předskokanem Buty na Okolo Třeboně (FOLKtime.cz)

» Zahájení předprodeje na rok 2021 a zrušení adventního koncertu (Okolo Třeboně)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
1516171821
22
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib