gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

31.12.2004 Písnickárská sebepropagace nezná mezí (Ferenc Slíva)    PDF Tisk Email
Silvestroviny

V poslední době konečně i folkoví písničkáři pochopili, jak je pro ně důležitá mediální publicita. Ostudným příkladem budiž Žamboši, o jejichž bezvýznamném koncertu v Madridu informovaly nejen běžné hudební weby včetně jeronym.com (což je pochopitelné), ale také časopis Včelař, Svět železnic a v neposlední řadě německý rozhlasový pořad "Guten Morgen". Však si za to také právem vysloužili kritiku ze strany skutečně folkově žijících a folkově smýšlejících kolegů.

Jaké však bylo překvapení Žambochů, když při svých toulkách světem narazili (při zcela nedůležitém vystoupení ve Francii) na obrovský reklamní poutač spřáteleného libereckého dua Disneyland, včetně aktuálních termínů koncertů v letech 2005-2007. Pochopili, že přece jen mají i osvícenější kolegy, od kterých se mohou sebepropagaci učit. Pro ilustraci přikládáme fotografii Honzy Žambocha nevěřícně zírajícího na reklamní poutač v zapadlé brazilské vísce, který zve ctěné posluchačstvo na koncert nejmenovaného svatořečeného kolegy písničkáře z Řeže u Prahy.

foto: paparazi ©


Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
15161718192021
22
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib