gototop
25.11.2010 Soutěž o 2 vstupenky na Mišíka do Zahrady (FOLKtime.cz)    Tisk
Soutěže

Tak je to tady milí čtenáři, dvě vstupenky do pražského KC Zahrada na již avizovaný koncert Vladimíra Mišíka & ETC..., který se koná ve čtvrtek 25. 11. 2010, jsou nachystány pro toho z vás, kdo jako první správně odpoví na naše otázky do diskuse. Připomínáme, pokud byste snad ještě nevěděli, že KC Zahrada sídlí na Jižním Městě v Malenické ulici. Ze stanice metra C Chodov tam dojdete pěšky nebo se svezete jednu zastávku kterýmkoliv busem do stanice Jarníkova. Přijďte včas, začíná se ve 20 hodin a koncert zahájí bývalý člen a nyní občasný host ETC... Olin Nejezchleba & KYBABU.

 

1. Kdy a kde se Vladimír Mišík narodil?

2. Ve kterém roce vznikla kapela ETC... a jaká je její současná sestava?

3. Ve kterých letech byl Vladimír Mišík poslancem, ve kterém orgánu, a za které hnutí?

4. Kteří muzikanti z ETC... doprovázejí na koncertech Bratry Ebeny?

5. V KC Zahrada se svými písničkami pro děti vystoupí 27.11. Petr Skoumal. Jaká je spojitost mezi P. Skoumalem a ETC...?

 

 

 
Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Tak je to tady milí čtenáři, dvě vstupenky do pražského KC Zahrada na již avizovaný koncert Vladimíra Mišíka & ETC..., který se koná ve čtvrtek 25. 11. 2010, jsou nachystány pro toho z vás, kdo jako první správně odpoví na naše otázky do diskuse. Připomínáme, pokud byste snad ještě nevěděli, že KC Zahrada sídlí na Jižním Městě v Malenické ulici. Ze stanice metra C Chodov tam dojdete pěšky nebo se svezete jednu zastávku kterýmkoliv busem do stanice Jarníkova.

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 
Redakce   |SAdministrator |25.11.2010 16:09:05
Milí čtenáři,

soutěž končí. Odpovědi již neposílejte, nebudou brány v potaz.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib