gototop
15.06.2018 Soutěž o dvě vstupenky na narozeninový koncert Pavla Liptáka (Džexna)    Tisk
Soutěže
Už se to blíží, milí čtenáři. Jak už jistě víte, kytarista a zpěvák Pavel Lipták letos slaví 50. narozeniny na velkém koncertě, v úterý 26. června 2018 od 19:30 v pražském KD Mlejn.
Koncert Pavel 50 a kapela Mrakoplaš
Koncert Pavel 50 a kapela Mrakoplaš
Společně se svými přáteli zavzpomíná na všechny své dosavadní hudební aktivity, na pódiu s ním vystoupí například Tomáš Berka, se kterým založil legendární folkovou skupinu Corpus Delicti, Michal Braxatoris, se kterým hrál ve folk-rockové formaci BaF, Ondřej Konrád a Mirek Ošanec, se kterými vystupuje v akustické sestavě Mrakoplaš Light Orchestra, Petr Hilský, který spolu s ním tvoří jádro poetického bandu Jam Sesžer, Pavel Skála z kapely …ETC, se kterým zpíval písničky Petra Skoumala, Eva Hacurová, se kterou účinkuje v kapele Divadla v Dlouhé, Milan Potoček, vynikající jazzový klavírista... Celým večerem bude všechny hosty i hlavního protagonistu doprovázet kapela Mrakoplaš, kterou Pavel Lipták založil a vede ji už 22 let.
A vy se můžete koncertu zúčastnit, vstupenky je možné rezervovat na stránkách Mlejna nebo je vyhrát v naší soutěži.
Odpovídat na otázku budete opět mailem na adresu soutezzavináčfolktime.cz, TENTOKRÁT až do NEDĚLNÍ půlnoci (17. června). Do předmětu napište SOUTĚŽ.
Z autorů správných odpovědí vylosujeme jednoho výherce dvou vstupenek na koncert ve Mlejně a jedné hudební prémie z produkce skupiny Mrakoplaš. Jméno vítěze a správné znění odpovědi uveřejníme v pondělí 18. června v diskusi pod soutěží.
Držíme palce a těšíme se na koncertě na viděnou.

Kdy se Pavel Lipták narodil?

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 
Džexna   |Manager |18.06.2018 07:05:06
31.7. 1968
Výhercem je Láďa Z. Získává dvě vstupenky a CD Mrakoplaše dle vlastního výběru. Blahopřejeme!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib