gototop
10.05.2019 Soutěž o "dylanovky" Marian Bandu (Džexna)    Tisk
Soutěže
Marian Band je čtyřčlenná folk-bluesová formace, která vznikla v roce 2009. V novém složení - Marian Opletal (kytara, zpěv, kapelník), Václav Spurný (foukací harmonika, zpěv), Saša Medek (basová kytara) a Marek Šustáček (cajon, perkuse, kytara) - se věnuje interpretaci českých verzí písniček legendárního písničkáře Boba Dylana.
Marian Band koncertuje s programem, ve kterém představuje „dylanovky“ s českými texty např. Zdeňka Rytíře, Petra Kalandry nebo Roberta Křesťana, ale i s vlastními překlady od kapelníka skupiny Mariana Opletala. V dubnu letošního roku kapela vydala třetí album „dylanovek“ s názvem Nepůjdem nikam ven. Je to vlastně minialbum se čtyřmi písněmi a jedním bonusem. Na natáčení alba se kromě kmenových hráčů podílelo několik hostů: Oli Zierhut na klávesy, Romana Davidová na flétnu, Michal Čermák na banjo, Petr Pazderský na mandolínu, Jan Kopal na lapsteel a další. Album bylo nahráno ve studiu 6th Floor Prague Jana Kopala v únoru až břenu 2019 za zvukové a hudební režie Mariana Opletala a Jana Kopala.
Kapela nám album poskytla do soutěže, a tak odpovíte-li správně na naši otázku mailem na adresu soutezzavináčfolktime.cz, do předmětu napíšete Soutěž a budete vylosováni, poskytneme jej zase my vám. Odpovědi posílejte do nedělní půlnoci (12. května). V pondělí 13. května uveřejníme zde v diskusi správné znění odpovědi a jméno výherce. Přejeme hodně štěstí!
Marian Band - Nepůjdem nikam ven
Marian Band: Nepůjdem nikam ven
Vydavatel: vlastním nákladem
Vydáno: 2019
Hodnocení desky: 4,17/10
Seznam písní: Nepůjdem nikam ven (You Aint't Goin'Nowhere) • Vítr ke hvězdám (Blowin'In The Wind) • Pán s tamburínou (Mr. Tambourine Man) • Jedna noc (One More Night) • bonus Jak mám tě rád (Make You Feel My Love)
Co o albu napsal Miloš Keller: "Kdyby bylo víc písní, možná by vzrostly i body...." (5 bodů)
Více komentářů v hodnocení desek
Hodnotit můžete i vy, stačí se pouze zaregistrovat
 


Jak se jmenují předchozí dvě alba "dylanovek" Marian Bandu?

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 
Džexna   |Manager |13.05.2019 12:39:19
Jsou to alba Live in Carpe Diem 2013 a Večeře s králem. Výherkyní je Jana D. Blahopřejeme! Všem soutěžícím děkujeme za správné odpovědi a těšíme se u další soutěže na shledanou!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib