gototop
25.05.2012 Vandr trampským komiksem I. (Michael Antony - Tony)    Tisk
Z luhů a hájů
Pět trampských povídek zpracovaných do komiksové podoby, které vydal Avalon v prvním svazku nově vzniklé komiksové trampské edice, jako svoji 106 publikaci.
Autorem kreseb je Tom Zvědělík - Hohe a graficky je zpracoval Stanislav Dlouhý - Hadži.
Rozsah sbírky je 40 stran, na poctivém 100 gramovém křídovém papíře.
V případě zájmu o VANDR TRAMPSKÝM KOMIKSEM I. piš na e-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript
Cena komiksu je 45 Kč a poštovné 14 Kč.

Uvnitř sbírky najdeš tyto povídky:
Vandr trapským komiksem I.
Vandr trapským komiksem I.
Co vyprávěl Měsíc padajícího listí před svítáním
/ Jaroslava Šálková - Kavče
Pod převisem uprostřed pískovcových skal sedí u ohně dvanáct velmi zvláštních, chtělo by se napsat lidí, ale není tomu tak. Ale táboří tam už stovky let a vcelku spokojeně. Občas musí umravnit nezvané vetřelce, třeba žoldáky z třicetileté války, nebo oddíl agresivních esesmanů. Trampy však mají rádi. Jednoho večera k nim přiběhne uřícený tramp Colťák s varováním, že dole v údolí je ochranářská šťára a vzápětí opravdu přichází v doprovodu policie sebevědomý mladý nadějný ochranář, ozbrojen legitimací i odznakem.
Akorát včas, protože dvanáct, chtělo by se napsat lidí, se již pod svým převisem začínalo nudit.

Pentličky / Mirek Valina
Obyčejná plavba Wyrňáka s Fištou kánoí po Duhové řece. Je přece potřeba jednou za čas protáhnout i jiné svalstvo, než jen nohy na vandru.
Obyčejná plavba, alespoň do té doby, než se u kánoe vynoří z vody vodník, vyleze na palubu a začne roztouženě balit dlouhovlasého háčka Fištu.

Bludný kořen / Michael Antony - Tony
Nepříliš optimistická blízká budoucnost. Lidé žijí v ghettech, rozdělení do bonitních kast a za svévolné odčipování je trest nejvyšší.
Jack a jeho kamarád najdou při likvidaci staré zástavby ukrytou trampskou kroniku a při jejím čtení zatouží po stejném svobodném životě v lesích, jako měli „ti trampové“.
Zjistí, že v náhle ukončené kronice je popsaná cesta ven a drama útěku do lesů a k táborovým ohňům začíná…

Jára Cimrman a lesní moudrost / Iva Synáková - Tapi
Albert Einstein, Charlie Chaplin a hlavně Ernest Thompson Seton a český génius Jára Cimrman jsou hlavními aktéry historického příběhu odehrávajícího se v městské džungli New Yorku. Mnohá překvapivá odhalení o vzniku woodcraftu a nepřímo i trampingu jsou samozřejmostí.

Lumírek
/ Jan Valeš - Jenýk
Jedna trampská osada má svůj flek kdesi uprostřed Sedmihoří a v kamenném kruhu kolem ohniště má své pevné místo i Lumírek - podivný kámen, z jedné strany podobný obličeji, nebo po pečlivějším pohledu i lebce.
Nejhorší, co může kolemjdoucí rodinku při pohledu na tento zvláštní kámen napadnout, je myšlenka, že by se jim tento kamínek krásně vyjímal na zahrádce.
Opravdu je to hloupý nápad. Moc, moc a ještě jednou moc hloupý…

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 
Anonymní   |27.159.214.xxx |14.05.2013 04:44:15
costPVC, uPVC and PVCu window Cheap NFL Jerseys available with affordable price rate which are correspondence of plastic window


which starred James Franciscus christian louboutin replica that ran christian louboutin outlet 1970 louboutin outlet -1971, you will have seen Bruce make Cheap Jerseys several appearancescom


- Use red bottom shoes sale links to christian louboutin outlet navigate http://www.2013louboutinsaleus.com/ to the various sections of the christian louboutin sale site at the top, New NFL Jerseys side, and bottom cheap red bottom shoes You also need Nike NFL Jerseys to have replica christian louboutin passport that should be valid for at least six months louboutin outlet online after the date of your christian louboutin on sale visa interview


Psychometric tests can also highlight an applicants true red bottom shoes nature Cheap Jerseys From China especially if there christian louboutin outlet personality type louboutin outlet uk will have a real louboutin on sale bearing on christian louboutin outlet online how someone performs an example 2013louboutinsaleus.com being on a help Wholesale NFL Jerseys desk where people can be quite louboutin outlet annoyed having someone with an NFL Jerseys China even shorter fuse working there louboutin daffodile would not help the company louboutin outlet As much as they NFL Jerseys Wholesale seem louboutin replica like a Wholesale NFL Jerseys Cheap miracle cure-they’re just too good to be true in louboutin sale many cases

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib