gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

23.02.2023 Nový videoklip Otevřená srdce (František Zeman)    PDF Tisk Email
Zajímavosti
(Z redakční pošty)
František Zeman
František Zeman
zdroj: https://frantisekzeman.cz/
Dobrý den, Folktime, rád bych vás informoval o vydání svého videoklipu k titulní písni mého stejnojmenného alba Otevřená srdce. Na hudební scénu vstupuji jako nový interpret, který má hudbu jako svůj celoživotní koníček.
Vydání videoklipu i alba je pro mě splněným snem. Snem, který jsem se rozhodl uchopit pořádně a udělat radost nejen sobě, ale i svému okolí. První videoklip, který vydávám, vznikl pod taktovkou zkušeného režiséra Matěje Balcara. Píseň je upřímným pohledem na téma samoty a toho, jak je důležité mít někoho, o koho se může člověk opřít.
Můj klip je první ochutnávkou z mého alba Otevřená srdce, o jehož vydání vás budu informovat.
O videoklipu
Videoklip vznikal v okolí Českolipska a Mimoňska a jeho režisérem byl již zmíněný Matěj Balcar. Je jemným svědectvím života lidí, kteří se potýkají se samotou a životními úskalími, ale v osobách kolem sebe nacházejí podporu. Část písně je pohledem na vzpomínky, které nás v těžkých chvílích mohou držet nad vodou.
O mně
Hudbě se věnuji od dvanácti let, kdy jsem začínal poprvé brnkat na kytaru. Stala se dlouhodobou vášní, která mě provází životem. Navzdory tomu, že z pozice ředitele technologické firmy nemám tolik volného času, kolik bych si přál, na hudbu jsem nikdy nezanevřel. I proto samotné album, z něhož píseň a videoklip pochází, vznikalo dva roky. Velkým vzorem pro mě byl vždy Dan Bárta, a to hlavně díky jeho životní a pěvecké cestě. Společně s Portou (83 - 85) to považuji za věci, které mě hudebně ovlivňují nejvíce.
Zde najdete všechny mé odkazy:
https://frantisekzeman.cz
Facebook, Instagram, Spotify
Hezký den a těším se na vaši zpětnou vazbu.
František Zeman
 

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
1516171821
22
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib