gototop
19.05.2014 FAJF Oupn Ér je tu! (Karel "Krakonoš" Kyncl)    Tisk
Zajímavosti
Občanské sdružení ve spolupráci s rádiem Samson vyhlašuje další ročník soutěže FAJF Oupn Ér. Soutěž bude stejně jako minulý rok probíhat ve dvou kolech, letos však doznala „drobných“ změn.
Především první, vybírací kolo nebude probíhat na facebooku, ale na stránkách a v éteru (či internetovém vysílání) rádia Samson. Přihlášené kapely, které splní podmínky soutěže (dodání prezentovatelné nahrávky) tak budou v průběhu prvního kola znít na vlnách či bitech zmiňovaného rádia a jen na posluchačích bude, kterých pět kapel postoupí do finálového kola, které se bude konat 24. 8. 2014 na festivalu Šídlovák Oupn Ér.
O co se bude hrát?
O pět cen od sponzorů, od propagace kapely v rádiu Samson přes hodnotné dárky od Českých drah po hodiny v kvalitním nahrávacím studiu!

Kdo bude hodnotit?
V první fázi především fanoušci a posluchači rádia Samson. Ve fázi druhé pak pětičlenná porota, kterou budou tvořit zástupci sponzorů. Vyhrát může jeden, ale i všichni, vždy záleží na sympatiích každého z porotců!

Jak se lze přihlásit?
Vyplněním přihlášky, stažené ze stránek http://festival.oupner.com a jejím zasláním spolu s fotografií a nahrávkou (nahrávkami) interpreta na adresu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , předmět: FAJF.
Úplná pravidla na http://festival.oupner.com

Sdílet na...
Kam dál?

» Novinka ve vysílání Rádia Samson (Karel Vidimský – Cimbura)

» Pět? Pět! Pět interpretů. Pět písní. Pět sponzorů. Pět cen. ( Karel ''Krakonoš'' Kyncl )

» Soutěž kapel - FAJF OUPN ÉR 2013 (Šídlovák oupn ér tým)

» Ve znamení pětky - soutěž FAJF OUPN ÉR! (Karel Kyncl - Krakonoš)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib