gototop
16.08.2016 Prázdniny v Telči uzavřel velkolepý koncert Lenky Filipové se smyčcovým oktetem (Vojtěch Kolář)    Tisk
Zajímavosti

Třicátýčtvrtý ročník festivalu Prázdniny v Telči přinesl více než stovku hudebních a divadelních vystoupení, mimo jiné show Anety Langerové, společný koncert Hradišťanu a Vlasty Redla, či vystoupení finské skupiny Värttina. Všechny koncerty a divadla přilákaly přes deset tisíc návštěvníků.

Lenka Filipová v Telči
Lenka Filipová v Telči
Zdroj: www.prazdninyvtelci.cz
„Program se snažíme každý rok přizpůsobovat tak, abychom vyhověli přáním našich návštěvníků a projevuje se to v narůstajícím zájmu o náš festival. O víkendu jsme si také udělali mezi návštěvníky anketu, kde jsme se ptali na jedno slovo, které mají spojené s Prázdninami v Telči. Mezi deseti nejvíce opakovanými byla například: pohoda, hudba, zážitek, radost, léto, atmosféra, setkávání, odpočinek, svátek či volnost,“ uvedl Vojtěch Kolář z pořadatelského týmu Prázdnin v Telči.      

Festival o víkendu vyvrcholil sobotní tančírnou v podání swingového OCHESTRoje a Zatrestbandu na náměstí Zachariáše z Hradce a den poté koncertem Lenky Filipové se smyčcovým oktetem Brno Strings.

Organizátoři ihned se skončením letošního ročníku začínají chystat příští ročník festivalu, který začne 28. července 2017. „Některá jména jsou již dnes jistá, jen záleží na volných termínech interpretů. Rádi bychom ještě více rozšířili novou scénu na Panském dvoře a chceme také do Telče pozvat více divadel,“ dodal Vojtěch Kolář.

http://prazdninyvtelci.cz/

https://www.facebook.com/prazdninyvtelci/about/?entry_point=page_nav_about_item&tab=overview


Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib