gototop
03.10.2019 Hradecký slunovrat 2020 - konkurz kapel / Welcome scéna (Hradecký slunovrat)    Tisk
Zajímavosti
Welcome scéna Hradeckého slunovratu
Welcome scéna Hradeckého slunovratu
foto: Tomáš Rychtář
Welcome scéna
festivalu Hradecký slunovrat 2020 zve hudební kapely a autory všech žánrů k účasti v probíhajícím konkurzu! Muzikanti se zájmem vystoupit na festivalu v krásném prostředí zámku v Hradci nad Moravicí mají možnost své přihlášky do konkurzu Welcome scény zasílat na emailovou adresu  Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript do 31. 12. 2019.
Welcome scéna, jakožto jedna ze tří hudebních scén festivalu Hradecký slunovrat, je zejména skvělou příležitostí pro kapely upozornit na svou tvorbu, a to nejen početné publikum hudebních fanoušků z řad návštěvníků festivalu, ale také hudební publicisty a dramaturgy v ČR i zahraničí.
Večerní Welcome scéna
Večerní Welcome scéna
foto: Tomáš Rychtář
Welcome scéna objevuje začínající i déle působící zajímavé interprety napříč žánry, nabízí jim možnost vystoupení na renomovaném festivalu a propagace skrze mediální partnery scény. Písně každé ze 14i vybraných kapel pro Welcome scénu festivalu Hradecký slunovrat 2020 navíc budouHe’s ready to lick the floor for mepornmobile.online opět zařazeny a vydány na CD kompilaci, sloužící převážně k promo účelům samotných kapel.
Mediálními partnery Welcome scény 2020 jsou magazín Frontman a Rádio Proglas. Bližší informace včetně přihlašovacích formulářů ke stažení jsou dostupné na webových stránkách pornmobile.onlinefestivalu: https://hradeckyslunovrat.cz/welcome/.
V pořadí 7. ročník festivalu Hradecký slunovrat se uskuteční ve dnech 26.– 27. 6. 2020.

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib