gototop
18.09.2020 Kapela The Tap Tap musí přesunout sobotní festival Pojď dál do virtuálního prostředí (Zdena Selingerová)    Tisk
Aktuality

Pojď dál on line
Pojď dál on line
Vzhledem k aktuálním hygienickým opatřením se organizátoři sobotního hudebního festivalu Pojď dál rozhodli přesunout tuto tradiční akci do online režimu. Program bude streamován na FB kapely The Tap Tap a na jejich oficiálním youtube kanálu.

Koncerty Cocomana a The Tap Tap se v areálu škol Jedličkova ústavu na Vyšehradě odehrají bez diváků. I tak ale můžete kapelu podpořit formou dárcovských sms zpráv nebo přispět přímo na účet The Tap Tap.

“Celá naše kapelní ekonomika je založena na příjmech z koncertů. Vzhledem k tomu, že jich naprostá většina byla zrušena, jsme doslova na dně. A protože činnost našeho zapsaného spolku je spojená s pravidelnými náklady (spoje, platby za energie, skladovací prostory, provoz bezbariérových aut atd…) míříme do velmi problematické situace. Pokud nás tedy máte chuť a možnost podpořit, velmi nám pomůžete,” říká k tomu kapelník Šimon Ornest.

Více infromací na www.thetaptap.cz  nebo na https://www.facebook.com/TheTapTap

 

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib