gototop
12.12.2022 První zveřejnění hosté Slunovratu naznačují, že 10. ročník festivalu bude opět lahůdkou (Vašek Müller)    Tisk
Festivaly
Slunovrat 2023
Slunovrat 2023
První zveřejněná jména účinkujících festivalu Slunovrat 2023 dávají tušit, že další ročník této hudební a kulturní události bude výjimečný nejen tím, že bude v pořadí již desátým, a tedy jubilejním. Proběhne od 22. do 24. června v krásných historických interiérech i exteriérech Opavy, mezi které se premiérově zařadí také magický kostel sv. Václava.
Slunovrat 2023
Slunovrat 2023
Návštěvníci se opět mohou těšit na hudební přehlídku napříč všemožnými žánry, z níž pořadatelé zatím odtajnili skupiny Tata Bojs, Dva, Longital, Dukla nebo Ženský sbor z Kudlovic. Mezi prominentními hosty debatní scény pak bude Putinův kritik, historik Andrej Borisovič Zubov, válečný chirurg a autor knihy Sarajevská princezna Edo Jananjac či spisovatel František Kotleta. A to většina hlavních hvězd festivalu ještě čeká na zveřejnění, sledujte náš facebook, kde vždy v pondělí a čtvrtek odtajníme další jméno.
Velmi zajímavý program slibuje také Zóna charitní inspirace a Welcome stage představující mladé talenty, kteří jsou vybírání prostřednictvím konkurzu. Ten mimochodem běží až do 31. prosince letošního roku a stále tak nabízí možnost skupinám i jednotlivcům přihlásit se.
Celý festival bude zakončen tradiční nedělní mší svatou v kostele svatých Janů, o jehož záchranu a oživení se festival snaží.
Kromě klasických papírových jsou k dispozici také dřevěné vánoční dárkové vstupenky.
Až do konce roku budou v prodeji vstupenky za zvýhodněnou cenu a také dárkové vánoční dřevěné vstupenky, o jejichž výrobu se opět postaraly Chráněné dílny Charity Opava. Zakoupit je můžete v prodejně VAMA – Václav Müller v Opavě na Komárovské 9 nebo si o ně napsat na email Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript a pořadatelé vám je zašlou poštou.
Slunovrat 2023, 22.–24. 6. 2023
Různá místa historického centra Opavy
www.festivalslunovrat.cz 
facebook.com/festivalslunovrat 
 
 

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib