gototop
10.06.2020 Dáváme do prodeje Cimrmany a měníme místo konání koncertů! (Okolo Třeboně)    Tisk
Festivaly
Vážení příznivci Okolo Třeboně, dovolte nám předat vám pár aktuálních informací. Mnozí se stále ptáte, jestli ještě budou vstupenky na Žižkovské divadlo Járy Cimrmana. Tak říkáme ano, budou! Ale nebude jich moc. Velmi důležitou zprávou je, že se místo konání některých koncertů přesouvá! Čtěte tedy dále, je to důležité! 
Změna místa konání koncertů v parku
Jak jistě víte, zámecký park prošel nedávno velmi rozsáhlou rekonstrukcí a momentálně se trávníky, rostlinstvo, a stejně tak i cesty nacházejí v krásném, novém, ale také křehkém stavu. Rozhodli jsme se proto koncerty, které původně měly být v zámeckém parku, přesunout na velké nádvoří zámku. Týká se to koncertu Žalmana, Marien a Terrakoty, koncertu Xindla X a Epydemye a koncertu filmových melodií v podání Táborského symfonického orchestru Bolech. O místě konání koncertu legendárních Babouků ještě uvažujeme a aktuální informace najdete na našich webových stránkách. O finálním místě budeme informovat.
Poslední vstupenky na Akt
Okolo Třeboně 2020
Okolo Třeboně 2020
Pokud se vám ještě nepodařilo zakoupit vstupenky na hru Akt Žižkovského divadla Járy Cimrmana, nemusíte propadat zoufalství. Pár kousků jsme ještě našli a dáme je do prodeje v pátek 12. června 2020 v pravé poledne. Nemusíte to ani zkoušet, rezervace nepřijímáme. Chceme všem dát stejnou šanci, takže vstupenky budou dostupné pouze na www.okolotrebone.cz  nebo v TIC Třeboň. 
Koncert Nezmarů ve Schwarzenberské hrobce
Akt není jedinou akcí, na kterou už se vstupenky shání velmi těžko. Koncert jihočeských Nezmarů už je také téměř vyprodán a zbývá jen pár kousků k sezení a potom už to bude jen na stání a to má neomezenou kapacitu. My to říkáme včas, tak abyste nám pak neplakali u zavřených dveří hrobky.
Afterpárty v Tunelu
Po hlavních koncertech na zámku budou od pátku do neděle následovat Afterparty v Tunel music baru v Besedě, kde bude program neméně atraktivní: postarají se o to kapely Spolektiv a My3.avi a muzikálový zpěvák i písničkář Radim Flender.
Všechny vstupenky lze zakoupit on-line na https://www.okolotrebone.cz/obchod/vstupenky/ nebo v TIC Třeboň
Děkujeme vám za přízeň a těšíme se na vás v Třeboni či jejím blízkém okolí. 
Tým 
Okolo Třeboně

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib