gototop
28.08.2020 Prázdniny pomalu končí, my jedeme dál... (Okolo Třeboně)    Tisk
Festivaly
Vážení příznivci Okolo Třeboně, konečně se blíží čas, kdy snad naše děti, vnoučata, synovci a neteře začnou opět chodit do školy. Pro nás tím ovšem léto nekončí a máme pro vás připravený víkend plný hudby, zábavy, dobročinnosti, sluníčka a koupání. Pojďte si babí léto užít s námi...
Ivan Hlas Trio
Víkend zahájíme v pátek 4. září 2020 v 19 hodin v Divadle J.K.Tyla, kde zahraje Ivan Hlas s kytaristou Norbim Kovácsem a violoncellistou Jaroslavem "Olinem" Nejezchlebou. Dojde i na hity z filmu Šakalí léta...
Předprodej zde. 
Benefiční koncert pro Hospic sv. Kleofáše v Třeboni
Pavel Barnáš a přátelé
Pavel Barnáš a přátelé
Sobotní program bude pokračovat již třetím ročníkem Benefičního koncertu Pavel "Bárny" Barnáš a přátelé. Letos se jako hosté objeví Václav Matas - dobro, Petr Werner a Jirka Řapek - kytary, zpěv, Rozeta - flétnový kvartet, Kája Dvořák - kytara, Kryštof Skalický - heligonka, Anna Barnášová - zpěv, Zuzana Benešová a Zbyněk Mikuláš - operní zpěv a kytara. Všichni účinkující vystupují bez nároku na honorář a celý výtěžek z koncertu jde na podporu aktivit Hospice sv. Kleofáše v Třeboni. Vstupenky je možné získat buď v předprodeji, kde lze zakoupit vstupenku s místenkou v ceně od 150,- do 1.000,- Kč a nebo je možné zaplatit dobrovolné vstupné na místě, kde už není konkrétní místo garantováno a vstup je umožněn až po usazení všech hostů s místenkou. Chcete-li podpořit dobrou věc, přijďte 5. září 2020 v 19 hodin do Schwarzenberské hrobky a spojte příjemné s užitečným.
Předprodej zde. 
Zavírání plavecké sezóny
Slavnost pruhovaných plavek
Slavnost pruhovaných plavek
Tradiční Slavnost pruhovaných plavek na Ostende se odehraje tentokráte 6. září od 12 hodin. Nebude chybět Pánská šatna a Los Alimentos, kteří se postarají o vkusnou hudební vložku a samozřejmě davy lidí v pruhovaných plavkách. Parník a Vláček Třeboňáček opět budou zajíždět i na Ostende, takže doprava je zajištěna. Chcete-li mít jistotu, že si sednete ke stolu, doporučujeme zakoupit vstupenky s místenkou předem. Na Ostende je již jen jednotné vstupné 45,- Kč bez garance místa k sezení. Děti půjdou samozřejmě zdarma!
Předprodej zde. 
Finalistka Houpacího koně 2020 Jana Rychterová v Českém rozhlase České Budějovice
Hudební program bude pokračovat i na podzim koncertem Jany Rychterové a Marien v budově Českého rozhlasu České Budějovice a to 4. listopadu 2020 od 19 hodin. Vstupenky bude možné zakoupit ve vysílání ČRo ČB nebo na místě.
Adventní koncert Třeboňští pištci a SemTam
Třeboňští pištci a SemTam
Třeboňští pištci a SemTam
foto: archiv
Rok 2020 zakončíme tradičním adventním koncertem dne 28. listopadu 2020 v 19 hodin v Divadle J.K.Tyla v Třeboni. Vstupenky jsou v prodeji již nyní a pomalu mizí, takže není radno s nákupem otálet.
Předprodej zde.
Okolo Třeboně 2021
No a protože je práce na přípravě jubilejního 30. ročníku Okolo Třeboně v plném proudu, můžeme Vás již nyní informovat, že tato mimořádná událost se bude konat v termínu 26. 6. - 6. 7.2021. Z programu zatím můžeme prozradit, že nebude chybět Žižkovské divadlo Járy Cimrmana s hrou České nebe, Nezmaři, Babouci, Fleret, Bárka, Třeboňští pištci a doplní je ještě mnoho dalších zvučných jmen. O spuštění předprodeje vstupenek vás budeme předem informovat.
Děkujeme vám za přízeň a těšíme se na vás v Třeboni či jejím blízkém okolí.
Agentura Bárny
https://www.okolotrebone.cz/ 

Sdílet na...
Kam dál?

» Okolo Třeboně 2020 proběhne podle původního plánu! (Okolo Třeboně)

» Festival Okolo Třeboně oslaví čtvrtstoletí velkými koncerty (Agentura Bárny)

» Okolo Třeboně, Houpací kůň a dárek k Valentýnu (Okolo Třeboně)

» Objevy z Okolo Třeboně zahrají V Českém rozhlase (FOLKtime.cz)

» Festival Okolo Třeboně bude letos delší (Agentura Bárny)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib