gototop
15.11.2022 Okénko Jardy Hnízdila a jiné zajímavosti - 17. (Pavel Černý)    Tisk
Folk v TV
43. Hvězdou jihu na Televizi Jižní Čechy je muž, jehož příjmení nosí jen 102 lidí v ČR a to muzikant a zvukař Miroslav Bartyzal. Jeho historie zapadá do kapely Weekend, kterou si vybral jako doprovodnou Michal Tučný. O čem všem si s ním povídal Jarda Hnízdil? Račte shlédnout následné video.
Blíží se adventní doba a s ní řada kapel či interpretů se může cítit, jakoby byli na šňůrách. Jednou z nich je tak trochu schovaná dámská kapela z Českého Krumlova - Lakomá Barka. Se svojí nabídkou hraní se sklonkem roku opravdu není lakomá. V roce 2016 vydaly vánoční album Letos v zimě, z něhož jistojistě budou hrát na adventní koncertech 26. listopadu v Horní Plané a Třeboni či 27. listopadu ve Větřní. Další je čekají i v prosinci, a to už dohledáte na www.lakomabarka.cz.
Další epidemií mnoha koncertů disponuje další kapela od Vltavy - Epydemye. I když vánoční desku nemají, potěší uši svých posluchačů 19. listopadu na domovské scéně v Týně nad Vltavou, 24. listopadu v Jihlavě nebo 28. listopadu v Brně. V prosinci budou šířit hudební virus a to... je k dohledání na www.epydemye.cz.
Už ne tolik vokální uskupení X-tet (obohacený o zvuk kytar a kontrabasu) od rybníka Vajgar se rovněž může pochlubit, co že to vlastně do konce roku stihne. 27.listopadu v Neratovicích a Dolních Břežanech a 3. prosince na domácí jindřichohradecké půdě na tradičním koncertě v minoritském klášteře. A pak ještě na dalších dle jejich programu na www.x-tet.cz.
Přijdete strávit adventní pohodu s muzikou?

Sdílet na...
Kam dál?

» Okénko Jardy Hnízdila a jiné zajímavosti - 11. (Pavel Černý)

» Okénko Jardy Hnízdila a jiné zajímavosti – 13. (Pavel Černý)

» Okénko Jardy Hnízdila a jiné zajímavosti - 20. (Pavel Černý)

» Okénko Jardy Hnízdila a jiné zajímavosti - 16. (Pavel Černý)

» Okénko Jardy Hnízdila a jiné zajímavosti - 22. (Pavel Černý)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib