gototop
17.01.2023 Okénko Jardy Hnízdila a jiné zajímavosti – 19. (Pavel Černý)    Tisk
Folk v TV
První hudební magazín Hvězdy jihu Folk&Country roku 2023 a tím i vstup do pátého roku vysílání magazínu na Televize Jižní Čechy je věnován nadějné muzikantce Jitce Knížkové. Jitka ve světě hudby není úplným nováčkem, byť celou kariéru má před sebou. Aktuálně studentka Konzervatoře Jaroslava Ježka, obor jazzová kytara, má o kytaře velký přehled. Začínala studiem klasické kytary, k tomu se připojilo skládání autorských písniček i výlety do různých hudebních žánrů. Co je to Odchylka v dokonalosti, jak působí píseň Dopis tátovi či jak promění jazzové postupy folkovou písničku, to se dozvíte sledováním 45. dílu Hvězd jihu Folk&Country. Pořadem provází Jarda Hnízdil, který je i autorem předchozích slov.
Program restaurace Univerzita
Program restaurace Univerzita
V táborské restauraci Univerzita to žije - nejen - muzikou stále víc. Zdejší pořadatel je nadšenec a nebrání se pozvat interprety z různých hudebních oborů, jakož i zaujmout přednáškou, výstavou či talk-show. Co je v nabídce v nejbližších dnech, najdete na přidané fotce. A to se na ní nevešla taková jména jako Roman Dragoun, Pavlína Jíšová, Nezmaři či Spolektiv, kteří na zdejší "prkna" zavítají v dalších měsících. Tak se zastavte za kvalitním zážitkem, dobrým jídlem i pitím.
 
 
 
 

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib