gototop
15.02.2023 Okénko Jardy Hnízdila a jiné zajímavosti - 20. (Pavel Černý)    Tisk
Folk v TV
Velmi milým a překvapivým hostem únorových Hvězd jihu Folk&Country byla Audrey Lee Belcher. V tomto čase studentka maturitního ročníku na českokrumlovském gymnáziu má hudebně vykročeno opravdu zajímavě a poutavě. Má opravdu z čeho čerpat. Umělecky zaměření rodiče, houslová a pěvecká průprava, Medvíďata, operní zkušenost v dětském věku, aktuální kapela Hashtag či mimořádně nachystaná hudební novinka kapely Lupo. Také mimořádná jazyková vybavenost či upřímný zájem o dějiny. Více není potřeba prozrazovat. Podívejte se na rozhovor s Audrey Lee Belcher, který na JČ1 vedl Jarda Hnízdil.
Co k tomu více dodat, zaposlouchejte se.
Pavel Filip při nedávném koncertu Lucie Redlové
Pavel Filip při nedávném koncertu Lucie Redlové
Pavel Filip
- komu z vás je známo tohle jméno? To je člověk, který má své srdce naladěno na folkovou a rockovou muziku a který má na svých bedrech pořadatelství a vše, co s tím souvisí v táborské Univerzitě. Program je tam opravdu pestrý a na své si přijdou, kromě zmíněných hudebních žánrů i milovníci blues, jazzu, talk - show či vernisáží. Pája nezapomíná ani na seniory či děti. O programu na dobu nejbližší i vzdálenější se můžete přesvědčit zde: https://www.facebook.com/UniverzitaTabor/events
Folk mezi řekami
Folk mezi řekami
Pavel Jarčevský
 - tohle jméno je naopak mnohým známé. Vězte, že má prsty v tom, že tento pátek 17. února pokračuje další díl z cyklu Folk mezi řekami ve Veselí nad Lužnicí. Do zdejšího kulturního domu sem dorazí jako host pořadatelských Jen tak taků, vodnická kapela Rybníkáři. A vězte, že další z počinů Pavla Jarčevského nastane 22. července a to 5. ročník festivalu Folkový Pluháč. Kdo zde vystoupí, se můžete postupně dozvídat na jejich FB profilu.
Foto. FB Pavla Filipa resp. FB Jen tak tak
 
 
 

Sdílet na...
Kam dál?

» Okénko Jardy Hnízdila a jiné zajímavosti - 11. (Pavel Černý)

» Když Jen tak tak podpoří 4zdi (Pavel Černý)

» Okénko Jardy Hnízdila a jiné zajímavosti - 22. (Pavel Černý)

» Okénko Jardy Hnízdila a jiné zajímavosti – 13. (Pavel Černý)

» Dámy a pánové, je tu COP (Pavel Černý)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib