gototop
01.11.2023 Hvězdy jihu 54 - Folk&Country na JČ1 říjen-listopad 2023 - Kateřina Syrná (Jarda Hnízdil)    Tisk
Folk v TV
Kateřina Syrná hraje latin jazz hudbu. V našich končinách je to neobvyklé, o to více tento styl zaujme, zvláště pokud je hraný na vysoké úrovni. Kateřina je nejen dobrá kytaristka, je také skvělá zpěvačka i autorka. Sžívá se s faktem, že je někdy vnímána jako písničkářka v oblasti folku. Zda je či bude písničkářkou, to ukáže čas. Už nyní je jasné, že má svými písněmi co říci.
Kateřinu Syrnou nebylo potřeba objevovat, ona se svojí hudbou nechá objevovat sama. Já jsem na Katku doslova narazil na videozáznamu z jedné venkovní akce v Českých Budějovicích. Jako dramaturg českobudějovických Večerů S jsem ji kontaktoval. Mezitím se Kateřina úspěšně seznámila s festivalem Porta, vznikl společný rozhovor na JČ1 a také se na její vystoupení můžete těšit v pátek 3. listopadu 2023 v Divadle U Kapličky v Českých Budějovicích na Večeru S. Vždyť přeci Večery S jsou prostor nejen pro jihočeské kapely a písničkáře, kteří jsou zajímaví, a hudební série Večery S vás s nimi seznámí, Tak přijďte a objevujte.

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib