gototop
15.06.2011 Folkové Chvojení již za pár dní... (Ivan Kurtev)    Tisk
PR
Druhý ročník  festivalu folkové, trampské a country hudby se uskuteční  17. a 18. června 2011 ve Vysokém Chvojně u Holic.
Amfiteátr v tamním lesním arboretu přivítá 23 účinkujících, mezi kterými nebudou chybět hvězdy jako Žalman & spol, Robert Křesťan & Druhá tráva, Nezmaři, Pavel Bobek, Pavlína Jíšová & přátelé, Kantoři, Devítka a písničkáři Ivo Jahelka a Slávek Janoušek.Těšíme se také na účast mladých a úspěšných skupin žánru. Vystoupí Žamboši – dvojnásobní držitelé sošky Anděla, Marien - vítězové Porty a Zahrady, Epy de mye, a další zajímavé formace jako Stráníci a Jarda Matějů, Wyrton, Bob a Bobci, Jen tak tak, Doklobouku a Modrá nota.

Na východočeský festival jste srdečně zváni královéhradeckou agenturou Art Favore Production s.r.o., spolu s hudební skupinou Marien z Pardubic. Přírodní amfiteátr se nachází v lesním arboretu  17 km jihozápadně od Hradce Králové.  Prostředí je úžasné, zvláště pro ty, kdo nepovažují stromy jen za hloupé dřevo. Pořadatelé zajistili  dostatek místa pro stany tentokrát v samotném srdci lesního arboreta, místa pro parkování, úschovnu zavazadel i občerstvení. Kromě pestrého programu a festivalových zpěvníků pořadatelé již tradičně připravili pro návštěvníky řadu vychytávek. Každý návštěvník spolu se vstupenkou získává 15% slevu na nákupy nábytku pro domácnost a zahradu. Generální  partner festivalu Folkové Chvojení, společnost Kinghouse s.r.o.,  připravil velkou soutěž  o 3 x 200.000,- Kč na nový nízkoenergetický dům. Vstupenky si můžete koupit nebo zarezervovat elektronicky přes internet na www.chvojeni.cz,  kde najdete i podrobný program a další informace.

Sdílet na...
Kam dál?

» Soutěž o vstupenky na Folkové Chvojení (FOLKtime.cz)

» Folkové Chvojení 2013 – velké chvíle se známými i neznámými jmény (Jana Štěpánková)

» Folkové Chvojení už tento víkend.... (FOLK ŽIJE!)

» Festival Folkové Chvojení proběhne letos už podesáté (FOLKtime.cz)

» Folkové Chvojení potřetí sklidilo jen chválu (Pavla Hartmanová)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib