gototop
11.02.2015 Radek Píďa Bartoš...Do větru (FOLK ŽIJE!)    Tisk
PR
Vážení a milí fanoušci folkové muziky,
Rok 2015 je pátým rokem existence myšlenky, že neustále fňukat nad stavem žánru je nesmysl a že je nutné spíše vzít za práci. Víťa Troníček nedávno utrousil myšlenku o tom že "kopírování možná nezabilo hudbu, ale pohřbilo vydavatelství, která byla ochotná objevovat a podporovat talenty. A že v důsledku toho současný hudební průmysl plodí strašidelné módní věci a pozoruhodné muzikantské počiny zůstávají utajeny."
Pevně věříme, že snad alespoň díky projektu FOLK ŽIJE! dokážeme alespoň některé talenty představit širší veřejnosti. Naše projekty stavíme na nekomerční bázi, díky čemuž nahrávky a výrobu nosičů dokážeme zajistit levněji, přesto ve špičkové kvalitě. Za podpory široké veřejnosti, například předplacením alba, mají nové tituly šanci.
Server kreativcisobe.cz, jehož prostřednictvím jste v minulosti mohli podpořili některý z našich projektů, končí svoji činnost a nové projekty již nepřijímá. Proto bychom rádi upozornili na náš nový projekt na serveru HitHit.cz.
Radek Bartoš - Do větru
Radek Bartoš se pohybuje na hudební scéně zhruba 15 let, byl kapelníkem folkové skupiny Pidilidi, a jedním ze zakládajících členů folkové skupiny Marien. Od roku 2009 je na sólové písničkářské dráze. Po dvou letech výběrů a tvorby nových písní jsme se pustili do nahrávek jeho prvního alba, tradičně již v nahrávacím studiu MK Production v Českých Budějovicích. K aranžím písní jsme přizvali řadu hudebníků a také skupina Marien ozdobí některé písně svými vokály. Album bude obsahovat soubor písní Radka Bartoše, ale autorsky na album přispěla i autorka Radka Havelková a Honza Škarka. Rádi do května dokončili nahrávky a naplánovali výrobu cédéček tak, abychom mohli v polovině června křtít (festival Folkové Chvojení, Vysoké Chvojno 19.-20.6.2015)

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib