gototop
01.09.2016 NOVÉ ALBUM JAMIEHO MARSHALLA (FOLK ŽIJE!)    Tisk
PR
AA Band
AA Band
Hudební skupina charismatického anglického písničkáře Jamieho Marshalla The Amplified Acoustic Band vydává své první debutové album Now. Here. This., na kterém se představí zpívající kontrabasistka Svatka Štěpánková, všestraný kytarista Radek Hlávka, bubeník Martin Petrásek a také hostující špičkoví muzikanti Jan Kořínek, Rostislav Fraš, Miroslav Hloucal, Jan Jirucha, Josef Malina a Luboš Novotný.
"Chtěli jsme, aby nahrávka vyzařovala stejnou energii, kterou vnímáme na živém vystoupení, ale zároveň jsme se nebránili experimentování a zapojil jsme elektrické kytary a klávesy." říká Radek Hlávka, kytarista  skupiny, která pravidelně otevírá koncerty české legendy Vladimíra Mišíka & ETC.
CD se natáčelo ve studiu Karla Holase na Barandově a zvukové režie i produkce se výborně zhostil američan Geoff Tyson, známý také jako kytarista a žák Joe Satrianiho. "S Geoffem jsme poznali v pražské Akropoli, kde jsme hráli před Session Americana a během několika minut vykouzlil vynikající zvuk a bylo rozhodnuto.", shodují se členové kapely.
Aktuálně se AA Band přiravuje na letošní podzim, kdy plánuje koncertní šňůru, na které představí své nové CD a zajímavé hudení hosty.
Křest CD 14.10.2016 20:00 Praha Malostranská Beseda

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib