gototop
17.05.2010 Jihočeské zpívání - festival pro celou rodinu (Jirka Krška Kolumbus )    Tisk
PR

Zveme Vás 21. a 22. května na víkend plný pohody do Trocnova u Českých Budějovic k památníku Jana Žižky, kde proběhne již desátý ročník tramp-folk-country festivalu Jihočeské zpívání.

Začínáme v pátek 21. května v 19 hodin slavnostním zahájením na téma "Nebe", samozřejmě platí, že kostým je vítán a záleží na každém z vás, jak toto volné téma pojme. Kostým = více zábavy a také sleva na vstupném. Dále se můžete těšit na tradiční páteční speciální loutkovou hru pro dospělé i pro děti s názvem "Vždyť létat je tak snadný", kterou zahraje loutkové divadlo Xaver a večer bude dále pokračovat společným zpíváním bez mikrofonů u ohně.

Na sobotu 22. května dopoledne je na 11. hodinu připravena loutková pohádka pro děti "O Honzovi". Od 13 hodin začínají recitály účinkujících. Vystoupí Rybníkáři, Devítka, Václav Koubek, Jas, Orion, Epy de Mye, GIiant Mountains Band, Jen Tak Tak, Hluboké nedorozumění, Perníková chaloupka, Honza Bican a přátelé, Bonsai č. 3, Art&Fact, X-tet a Petr Harmonika Soldát.

Souběžně po celý den probíhá výstava kreseb a fotografií v "Lesní galerii". Dále si můžete vyzkoušet práci na keramickém kruhu, jízdu na koni a možná přijede i kovář. Po ukončení koncertu, v cca 23 hodin bude pokračovat tradiční zpívání u ohně. Tábořit je možno přímo v areálu a to zdarma. Spojení – vlak ČD / zastávka Trocnov /, kolo, auto. Vstupné je již tradičně stejné a stále lidové / pátek 60,-Kč, sobota 150,- Kč, děti po 20,- Kč /. Držitelé průkazu ZTP vstup zdarma.

Více informace naleznete na www.rybnikari.cz

Srdečně vás zve Jirka Krška Kolumbus a skupina Rybníkáři.

 


Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib