gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

DELIVER NEW EVENT REG E-mail Tisk

Termín

Mapa
Kdo: Isara , HAD, Horačky, BlueNight, Saša Niklíčková, Futro, Kovadlina, Ravenlaw
Název akce/fest.: Veselení na Mlejně
Kdy: 09.10.21 13:00 - 22:00
Místo: Mlýn u Křížků
Ulice: Bohumileč 1
Město: Český Dub
Typ akce: Festival
Žánr: BG, F, W-C, folk-rock, metalpunk, power metal
Vstupné: dobrovolné

Popis

Zveme Vás po úspěšném 0. ročníku na 1. ročník hudebně - kulturního festivalu "Veselení na Mlejně" v sobotu 9.10.2021 od 13 hodin. Je zajištěn bohatý program pro dospělé i děti. S dětmi doražte určitě již před 13.30, abyste stihli pohádku.
Dejte našim stránkám https://fb.me/MlynuKrizkuBohumilec to se mi líbí a dejte sledovat, aby Vám žádná naše akce nebo informace neutekla.
S přípravou festivalu je samozřejmě hromada práce, stejně tak s jeho zajištěním, proto budeme rádi, když se nám přihlásí nějací dobrovolníci (příprava a vyrobení pódia, přípravné práce, prodej občerstvení, točení piva, zajištění parkování a další práce před, během a po festivalu). Cílem je, abychom si všichni užili zábavu a nějakým způsobem se při obsluze na festivalu prostřídali.
Zájemci se hlaste na messenger @MichalaKrizkova nebo mně. Děkujeme a držte nám palce, hlavně, aby se vydařilo počasí. Část festivalu bude probíhat venku a část ve stodole a velkém vojenském stanu, kde se můžeme ohřát a po ukončení festivalu přespat - zejména dobrovolníci).
Těšíme se na Vás.

Zaregistrovaní uživatelé:

Musíte se přihlásit, pokud se chcete zaregistrovat na tento termín.

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
15161718192021
2223
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib