gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

DELIVER NEW EVENT REG E-mail Tisk

Termín

Mapa
Kdo: Žofie Kabelková , Durmančiny Bylinky
Název akce/fest.: UnderFolk – Žofie Kabelková a Durmančiny Bylinky
Kdy: 17.02.22 19:00 - 22:00
Místo: Café Svět
Ulice: Komenského náměstí 85/17
Město: Mladá Boleslav
Typ akce: Koncert
Žánr: F
Vstupné: 120 Kč

Popis

V pořadí již čtvrtý díl hudebního pořadu UnderFolk přivítá 17. února křehkou písničkářku Žofii Kabelkovou, s níž po delší době zahraje boleslavskému publiku také místní duo Durmančiny Bylinky. Pořad se tentokrát bude konat v Café Svět na Komenského náměstí.

Žofie Kabelková je písničkářka doprovázející se na kytaru či ukulele, která svými písněmi, jimž přezdívá „pračky pro duši“, překračuje hranice folkového písničkářství a vydává se do neprozkoumaných krajin kolem sebe i v sobě. Na kontě má prozatím dvě sólová alba, z nichž druhé, Peřiny z vody, bylo nominováno na cenu Anděl v kategorii folk.

Druhým vystupujícím na čtvrtém UnderFolku bude domácímu publiku jistě dobře známé hudební duo Durmančiny Bylinky v obsazení Romana Cikraiová a Zdeněk Sedlář. Se svou autorskou tvorbou, v níž nechybí žánrové výlety ani pestré textové obrazy, doplní sestavu koncertu, který se bude konat 17. února od 19 hodin v Café Svět na Komenského náměstí v Mladé Boleslavi.

Vstupenky můžete zakoupit v síti GoOut zde: https://goout.net/cs/listky/underfolk-zofie-kabelkova-and-durmanciny-bylinky/lhyl/, popřípadě přímo na místě.

Zaregistrovaní uživatelé:

Musíte se přihlásit, pokud se chcete zaregistrovat na tento termín.

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
15161718192021
222324
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib