gototop
03.09.2012 Desátý ročník Notování začíná již tento týden (Rada Notování)    Tisk
PR
A je to tady! Prázdniny skončily a na pražskou hudební scénu se vrací svým jubilejním desátým ročníkem písničková soutěž Notování! Jeho první základní kolo proběhne již tento čtvrtek, 6. září 2012 od 19:30 v Music City Clubu. Soutěžit v něm budou plzeňské skupiny Alternativa a Fregata, kapela Lást Kafe z Lovosic, pražská formace Mangabej, duo Štírius & Tereza z Bradlecké Lhoty a v Praze studující otrokovický rodák, písničkář Tomáš Vyoral.

Po soutěži, na začátku druhé části večera, vystoupí spoluzakladatelka a patronka Notování, pražská Sekvoj, která si v září připomíná hned dvě výročí: První je veselé. Na začátku září před jedenatřiceti lety se vrátili z vojny kytaristé Olda Dolejš a Pavel Hurt a založili duo Sekvoj, které se během několika dní rozrostlo v kapelu patřící dnes ke stálicím trampské scény… Druhé výročí, které si se Sekvojáky připomínáme, je, žel, smutné. 22. září to budou dva roky, co odešel do muzikantského nebe její i náš dlouholetý věrný kamarád, textař a písničkář Jaroslav Řehoř, účastník několika ročníků naší soutěže… Muzikanti odházejí, ale písničky žijí dál. Jako vzpomínku na Jardu nabízíme dnes jeho slavnou Nouzovou kolonii, tak, jak ji dnes hraje Sekvoj:
Rozpis celého desátého ročníku s internetovými odkazy a videoukázkami, je zavěšen na úvodní straně našeho profilu na Bandzone. Přespolním a různě zaneprázdněným příznivcům Notování připomínáme, že všechny večery soutěže budou, nedojde-li k technické závadě, již tradičně vysílány v přímém přenosu prostřednictvím webové kamery. Oproti tomu příznivcům z Prahy a okolí (od Aše po Břeclav), připomínáme, že zážitek přijímaný elektronickou cestou se nikdy nemůže vyrovnat tomu, který si odnesete z koncertu. Už proto stojí za to absolvovat cestu, která je určitě kratší než si myslíte, nemluvě o tom, že při přímé účasti můžete svými bodíky pomoci k úspěchu favoritům, které možná znáte už teď, nebo si je vyberete na místě! Velice se těšíme na vaši návštěvu.

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib