gototop
03.04.2020 XVII. ročník Notování bude dokončen po prázdninách (Belmondo)    Tisk
PR
Koronavirus šlápl Notování na struny!
Je dobře mít vše naplánováno, ale život nás donutil začátkem března oznámit, že 2. semifinále naplánované na 2. duben 2020 bude odloženo na neurčito. V té době jsme ještě netušili, že pandemie koronaviru se rozšíří natolik kriticky. Dnes víme, že  je třeba odložit i 3. semifinále a finále, jež mělo 4. června XVII. ročník Notování uzavřít.
V současné velmi nejisté situaci byla Rada Notování nucena rozhodnout, že v této klubové sezóně se v koncertním sále v Music City již nesejdeme a že XVII. ROČNÍK BUDE UZAVŘEN AŽ PO PRÁZDNINÁCH. Zřejmě 3. září bude 2. semifinále, 1. října 3. semifinále a 5. listopadu finále. To vše od 19:30 v obvyklém sále v pražské Ocelářské ulici č. 39.
Jakmile bude ve věcech zcela jasno, projedná dramaturg soutěže se semifinalisty XVII. a s muzikanty přihlášenými do XVIII. ročníku vše potřebné. Příznivce soutěže prosíme, aby upřesnění této zprávy sledovali na našem oficiálním webu, nebo na naší pornmobilefacebookové stránce.
Za pochochopení Vám jménem Rady Notování děkují
Milan Belmondo Plch, moderátor a dramaturg soutěže
a Karel Cimbura Vidimský, moderátor a dramaturg hostí Notování
a jeho generální nástěnkář.

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib