gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

01.04.2005 Sekce MP3 opet ožívá (FOLKtime.cz)    PDF Tisk Email
Novinky

Po delší době, asi 4 měsíců, opět přibylo na FOLKtimu v sekci MP3 pár nových písniček. Dvě písničky (Mléčná dráha a Skokánek) nabídlo k poslechnutí duo Paduo se složení Aleš Rogalewicz a Jiří Havelka, který hraje ještě ve skupině Exfanta. Kluci spolu hrají asi půl roku, od října 2004, a jejich zatím asi největším úspěchem je postup do pražského finále jihlavské Porty a ústecké Trampské Porty. Autorem obou písní je Aleš Rogalewicz.

Další tři pěkné písně (Jaro, Motýl a Stařec a moře) jsou od autora a protagonisty (slovo "písničkář" nerad používá) Josemana. Jsou to první vlaštovky, ještě ne zcela hotové, z jeho připravovaného CD s názvem Střepy a střípky, jehož vydání plánuje na letošní léto. Joseman začal psát a vystupovat po asi desetileté pauze před třemi lety, dvakrát byl ve finále autorské Porty, loni i ve finále písničkářů v Kuřimi a v pořadu radia Proglas "Jak se vám líbí".


Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
1516171821
22
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib