gototop
24.02.2016 Písničkář Láďa Latka debutuje albem Terapie láskou (Láďa Latka)    Tisk
Novinky
 Českobudějovický písničkář Láďa Latka, kterého ke kytaře před dvaceti lety přivedla láska ke kapelám Nirvana, Pixies či Sounic Youth, vydává své debutové album Terapie láskou. Po letech rockového působení v místních undergroundových kapelách přináší jistý cit pro uvolněnou atmosféru, kdy si vystačí pouze s akustickou kytarou. Přestože už hraje pěknou řádku let, až koncem loňského roku dozrál čas, aby se jeho písničky shlukly na desku. Díky podpoře na crowfundingové kampani Startovač natočil album dvanácti písní ve studiu MK production pod taktovkou Petra Michala.
Vzhledem k jeho nemalé oblibě písničkářství se přesto Láda Latka rozhodl, že ke své akustické kytaře přidá na výrazu a přizval si k nahrávání ještě další hudebníky. Na desce tudíž můžeme slyšet tyto hosty: Honza Bruna – bicí, Tomáš Želva Tupý – el. kytara, Petra Dvořáková – violoncello, Petr Novotný – basa, Tomáš Vávra – harmonika, Radim Pígl – perkuse, Petr Michal – el. kytara.
Láďa Latka v současné době vystupuje s houslistou Tomášem Vávrou. Tři písničky z nové desky již nyní k poslechu na Bandzone http://bandzone.cz/labada. Deska vychází 1. března 2016.
Láďa Latka - Terapie láskou
Láďa Latka - Terapie láskou

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib