gototop
08.12.2020 Deloraine zahajují předprodej nové desky (FOLKtime.cz)    Tisk
Novinky
Brněnská fantasy/pagan folková kapela Deloraine za dva roky od vydání svého debutového alba Vlaštovka stihla, kromě evropského klubového turné nebo koncertu s německými Faun, také připravit 14 nových skladeb na Vlaštovčina následovníka. Nástupce debutové desky, která byla velmi pozitivně přijata jak recenzenty, tak fanoušky, a jejíž původní náklad kapela dokonce vyprodala, nese název Srdce z kamene a spatří světlo světa 11. prosince 2020. Nicméně, už teď si jej zájemci mohou předobjednat na webu kapely (www.deloraine.cz), aby měli jistotu, že k nim dorazí ještě před Vánoci (nebo spíše Slunovratem?)
„Oproti prvnímu albu je Srdce z kamene rozhodně vyspělejší deska. Více využíváme sborových zpěvů, zapojili jsme další cizokrajné hudební nástroje z dávných časů. Snažili jsme se o co největší rozmanitost písní, můžete se s námi ponořit do pohanských mýtů (Ostara, Ragnarok, Baba Jaga), vydat se do temných lesů plných prastarých bytostí (Les kostí, Jestřábi), či nahlédnout z hudební strany do známých fantasy příběhů (Divoký hon, Srdce z kamene, Zlatěnka),“ říká hlavní skladatel a kapelník Derias.
Nezbývá než se na nové album Deloraine společně těšit. Ukázky můžete najít například na jejich Youtube kanále: https://www.youtube.com/channel/UCxN7vu9MTiKnxM8KMmk6qqQ

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib