gototop
29.06.2007 Co asi udelali s palcem Michalu Juppovi Konecnému? (Michael Antony - Tony)    Tisk
Povídky

Co ošklivého (?) udělali Juppovi s částí jeho horní končetiny se dozvíte v jeho právě vycházející sbírce povídek Udělali mi něco s palcem, kterou pod tímto názvem začátkem července vydává Avalon.

Obal Juppovy knihy

Obal Juppovy knihy

Knížka jich obsahuje na svých 68 stranách celkem osmnáct, z nichž dvě vítězné povídky z Trapsavce 2005 - Seděli jsme u druhého piva a American Guest - se již v minulosti objevily na stránkách FOLKtime.
V knize najdeš i celou řadu ilustračních fotografií, u kterých byla docela sranda s jejich focením. Schválně - jak dlouho nám trvalo, než jsme naši modelku (mimochodem z redakční elipsy FT - viz ukázka) při focení k povídce Světluška naučili létat?
A když jsme tak u toho­jakým způsobem lze dostat trampský srub na pilíř mostu - viz fotka na obálce knihy.

foto: Jan Hokeš - Bodlák ©

foto: Jan Hokeš - Bodlák ©

Křest knihy..
..se uskuteční na festivalu ZAHRADA, ve čtvrtek 5. července - scéna Zámek, od 15:45 hodin. To vše za účasti autora, kmotra a dalších hostů. Tím hudebním hostem křtu bude skupina Lístek.
Juppova sbírka bude po celou dobu trvání festivalu k dostání ve stánku F&C a samozřejmě také na křtu. Její cena je 75 Kč.

Kdo má o sbírku Juppových povídek zájem a na Zahradu se nechystá, tak si ji může objednat přímo u Avalonu na http://www.sdruzeni-avalon.cz/
Pošleme mu ji obratem.
Poštovné je 15 Kč, balné se neúčtuje.


Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib