gototop
10.01.2023 Pátek 13th - Koncert Pod Třešní (Eva a Žofka)    Tisk
Pozvánky
Usilovně se snažíme napravit pověst pátku třináctého. Srdečně tedy zveme milé publikum do Kladna, kde Pod Třešní budeme hrát, seč nám síly postačí a společně to prokletí zlomíme. Nevěříte? Přijďte. Od 19.00, těšíme se na vás. Eva a Žofka
Blondýna
Vlastním jménem Eva Suková. Písničkářka. „Femme-folk“ a „Herecký snad-šanson“. Milovnice slovních hříček a básní na čtyři řádky. Písně lehkonohé i vážné. S kytarou s růžovým popruhem. Autorka tří básnických sbírek (Zabásni mě – 2019, Bububu – 2021, Rychlé občerstvení – 2022) a hudební desky (Nevolej mi do nebe – 2021). V civilním životě učitelka na Základní umělecké škole. Optimistka.
Žofie Kabelková 
13. ledna Pod Třešní
13. ledna Pod Třešní
Na zdejší hudební scéně se pohybuje více než 20 let. Aktuálně s producentem Matějem Portešem dokončuje dlouho rozpracovanou třetí autorskou desku. Už se jí ale nastřádaly písně i na případné čtvrté album. V době covidové (od podzimu 2020 do jara 2021) natočila pro sebe i své fanoušky na dvacet originálních domácích videí. Všechna jsou ke zhlédnutí na zofiekabelkova.com/hudba. Se svojí rodinou žije nedaleko v Novém Strašecí.
„Písničky jsou zaříkávadla. Malý radosti. Dokonalý pračky pro duši. Věřím tomu, že umí posilovat, nabíjet i ulevovat. Ráda je píšu, a ještě radši se o ně dělím“
Vstupné: 150 Kč
rezervace na: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib