gototop
01.02.2017 Benefiční megakoncert Srdcem Talentů (René Racek Matlášek)    Tisk
Pozvánky
Ostrava
Ostrava
Srdečně zveme na některý ze tří benefičních megakoncertů s názvem Srdcem Talentů pro Lukáše, které proběhnou ve třech po sobě jdoucích sobotách: 18. března v Ostravě, 25. března v Praze a 1. dubna v Brně.
Osm z deseti finalistů loňského ročníku soutěže Talent Country Radia pro vás připravilo program vždy od 14:00 do 22:00 hodin. Každý z vystupujících zahraje nejméně půlhodinový blok svých písní, tedy mnohem víc, než jste mohli slyšet vloni na vlnách Country Rádia. Hvězdným hostem bude legendární kapela Zelenáči.
Praha
Praha
Výtěžek všech tří koncertů, jakož i sbírka, která na nich proběhne, budou věnovány Lukášovi z Prostějova, kterému se před deseti lety dramaticky změnil život. Jeden osudový okamžik. Od té doby je bolest jeho věrnou družkou a spolu s maminkou museli najít takové kvantum vůle, odvahy a víry, o jakém mnozí z nás nemají ponětí. Dnes je Lukášovi sedmnáct a ještě jej čeká dlouhá a bolestivá cesta. Nevzdal to, a proto mu chceme pomoci.
Brno
Brno
Akce, jako je Srdcem Talentů je ojedinělá a nebude se opakovat. Jsou tedy jen tři šance (Ostrava, Praha a Brno) vidět a slyšet ty, pro které jste vloni hlasovali, pohromadě. Původem z Plzně, Prahy, Svitav, České Třebové, Olomouce a Ostravy máme mizivou možnost se takto společně ještě znovu sejít.
Nenechte si megakoncert Srdcem Talentů ujít. Kromě zážitku z poslechu prima muziky můžete pomoci někomu, kdo poznal zblízka opravdový průser a vytrvale bojuje s osudem. Lukášův příběh natočila Česká televize Ostrava do časosběrného dokumentu: http://www.ceskatelevize.cz/porady/10889052536-luka/
 
V Ostravě, Praze, či Brně na viděnou se těší (nejen) kapela Marod.

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 
Džexna   |Manager |12.03.2017 21:00:22
Důležité!!!!
NA KONCERT "SRDCEM TALENTŮ" DORAZIT NEMŮŽETE, PŘESTO BYSTE SE RÁDI PŘIDALI…
Pokud se tato věta týká i Vás, rádi předáme Lukášovi také Váš příspěvek.
Pošlete peníze na účet č. 1968197305/5500 a do zprávy pro příjemce napište "Dar pro Lukáše" a Vaše jméno a příjmení. Chcete-li zůstat v anonymitě, své jméno a příjmení neuvádějte.
Kdo by se chtěl přidat jako firma, napište, zda a jakou potřebujete smlouvu. Dohodneme takový způsob provedení, aby Vaší firmě vyhovoval. Každá situace má své řešení.

Elegantní může být nákup vstupenek, které následně použijete jako dárek pro Vaše klienty, nebo zaměstnance. Uděláte dvojí radost za jedny peníze. Fakturu za vstupenky Vám pochopitelně zašleme.

Na závěr dobrou zprávu. Už v tuto chvíli je nás několik desítek, kdo se přidal k pomoci Lukášovi a přidávají se další. Jak privátní osoby, tak instituce a firmy. Je skvělé, že když o něco jde, jsme schopni se semknout, bez ohledu na věci, které nás rozdělují. SPOLEČNĚ TO DOKÁŽEME!
Mgr.René Matlášek

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib